Senior Allround medewerker(s) Burgerzaken

Tijdelijk tot 31 december 2020 | 3.00 fte

Innoveer jij onze dienstverlening?

De rol van de gemeente verandert. Onze dienstverlening verandert mee. Inwoners krijgen en nemen steeds meer ruimte en eigen verantwoordelijkheid. Onze dienstverlening is persoonlijk. De vraag staat centraal. Waar nodig leveren wij maatwerk.

 

Als Senior Allround medewerker luister je goed naar wat er leeft in de samenleving en je weet hierin de vertaalslag te maken naar de afdeling Burgerzaken.

 

Je hebt een heldere visie op dienstverlening. Je vertaalt dit naar nieuwe en slimme oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van online dienstverlening. Je weet wat mogelijk is en je ziet kansen om de werkprocessen en klanttevredenheid te verbeteren. Je zit vol ideeën en je weet dit om te buigen naar heldere en concrete voorstellen. Daarnaast ben je actief betrokken bij het realiseren van deze voorstellen. Soms doe je dit in de rol van adviseur, soms zelf maar ook in de rol van projectleider. Met je enthousiasme krijg je je team en de organisatie moeiteloos mee.

 

Je bent een sparringpartner voor het MT van Burgerzaken. Je onderhoudt de contacten in de regio en onderzoekt samenwerkingsmogelijkheden. Je handelt complexe vragen en klachten op het gebied van Burgerzaken af. Je werkt natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in een team met tien andere kanjers. Samen pakken jullie de dienstverlening aan! 

 

Jij

  • verbinden en samenwerken zit in je bloed;
  • van nieuwe dingen gaat je hart sneller kloppen;
  • je bent creatief, kan buiten de bestaande kaders denken;
  • jij houdt het overzicht;
  • op juridisch vlak ben je een kei en
  • verder gaan praten en schrijven je makkelijk af.

 

Wij vragen iemand die:

  • HBO/HBO+ werk- en denkniveau;
  • vakgerichte kennis en ervaring is vereist;
  • HBO-diploma persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement of burgerzaken algemeen en
  • bezit van rijbewijs B is een pré.

 

Competenties

Zelfstandig | Je lost zelfstandig complexe problemen van Burgers op binnen de grenzen van de geldende regelgeving.

Besluitvaardig | Op basis van goede afwegingen maak je daadkrachtigekeuzes.

Pro actief | Pakt uit eigen initiatief nieuwe ontwikkelingen op binnen het vakgebied Burgerzaken.

Overredingskracht |Jij bent in staat om (juridische) vraagstukken te beargumenteren en je bent tevens sparringpartner voor het MT Burgerzaken.

 

Wij bieden

De functie is indicatief gewaardeerd in schaal 9 en zal nog definitief worden ingedeeld in HR21. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan vooralsnog inschaling plaatsvinden tot een maximum bedrag van maximaal € 3.805 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Arjan Kamst, Afdelingshoofd Burgerzaken, tel.nr. 050-367 5917.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 23 augustus 2019. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Let op: mails met betrekking tot deze vacature kunnen in de SPAM terecht komen. Houd dus je mail en de map ‘ongewenste items’ in de gaten!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig opengesteld voor voorrangs- en interne kandidaten, waarbij voorrangskandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben. Daarnaast wordt de vacature ook extern opengesteld.

                                                                                                                                                     

Interne vacatures worden opengesteld voor: medewerkers met een vaste of tijdelijke aanstelling bij de gemeente Groningen, (oud-) medewerkers die op basis van het ARG een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7 en 10A/D ARG); kandidaten uit de allochtonenpool;     medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente); SW-personeel; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers  < 30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen).      

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteer