Hoofd Zwembaden

Structureel | 1,00 fte

Wil jij in een inspirerende sportomgeving leidinggeven aan medewerkers die zich met hart en ziel inzetten om mensen te laten genieten van onze zwembaden. De zwembaden zijn een belangrijk onderdeel van Sport050, het gemeentelijk Sportbedrijf. Sport050 heeft tot doel zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Als lid van het MT draag jij daar een belangrijke bijdrage aan met als specifiek aandachtsgebied de zwembaden.

Jij

  • Hebt een heldere stijl van leidinggeven, coachend maar ook duidelijk kaderstellend;
  • Bent een verbinder die medewerkers vertrouwen geeft en stimuleert om kwaliteiten zo breed mogelijk in te zetten;
  • Je denkt en werkt vanuit het belang van de klant.

 

Plek in de organisatie

Je bent hoofd van de zwembaden Helperbad, de Parrel en de Papiermolen. Samen met het hoofd Kardinge en de sub-leidinggevende van zwembad Kardinge ben je verantwoordelijk voor onze zwemaccommodaties. Daarnaast vorm je samen met de directeur en drie andere afdelingshoofden het MT van Sport050.

Sport050 verwelkomt jaarlijks 3 miljoen bezoekers in onze sportaccommodaties. We faciliteren deze sporters door alle binnen- en buitensportaccommodaties en zwembaden te onderhouden, verhuren en te exploiteren. Bij Sport050 is veel contact met sportverenigingen, sporters en de politiek. Wij stellen de klant per definitie centraal.

Wij vragen

  • HBO / WO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met leidinggeven aan operationele teams
  • Ervaring met het functioneren in een managementteam
  • Gesprekservaring met politiek, klanten en stakeholders
  • Een flexibele werkhouding; een deel van het werk vindt plaats in de avonduren en weekenden.

 

Competenties


Klantgericht | je werkt direct vanuit het belang van de klant.
Resultaatgericht | je bent doel- en resultaatgericht, een verbinder die werkt vanuit een duidelijk kader.
Anderen inspireren en motiveren | je stimuleert medewerkers tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid en je zet mensen in op hun kwaliteiten. Je draagt bij aan een verdere ontwikkeling en groei van medewerkers.

 

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.188 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 11a HR21 tactisch leidinggevende 3).

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Marijke Gelling, directeur Sport050, tel.nr. 06-51547991.

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 21 juni 2019. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 1 juli 2019. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Het kan voorkomen dat de mail van de gemeente Groningen in uw ongewenste items (spambox) terecht komt. Check deze daarom regelmatig.

 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer