Leerstage 3e jaar Communicatie

Vacature leerstage 3e jaar Communicatie

Ben jij een enthousiaste communicatiestudent die graag ervaring wil opdoen binnen de overheidscommunicatie? Ben je op zoek naar een stage in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en je ruimte krijgt om mee te werken en je te ontwikkelen? Kom dan stage lopen bij team Communicatie!

Wat houdt de stage in:

Als stagiair communicatie bij de gemeente Emmen ga je aan de slag met communicatie rondom verschillende projecten. Je ontwikkelt communicatiemiddelen (zoals tekst en beeld) voor bijvoorbeeld: social media, intranet en de krant. Je loopt mee als allround medewerker in een team van 18 communicatieadviseurs. Het team adviseert de organisatie en het bestuur bij de communicatie, denkt (proactief) mee met de burger en is continu bezig met toegankelijke/begrijpelijke communicatie naar de inwoner.

Wij vragen:

Een derdejaars HBO Communicatiestudent met kennis op het gebied van sociale media, communicatie A en journalistiek. Je beschikt over een goede taalvaardigheid, je bent een aanpakker en beschikt over teamspirit. Je bent beschikbaar van september 2021 tot februari 2022.  

Wij bieden:

  • Goede, professionele begeleiding om jouw leerdoelen tot een succes te maken.
  • Je bent onderdeel van het team. Je werkt zelfstandig en samen met collega’s.
  • Een stagevergoeding van €300,00 netto per maand bij een 36-urige werkweek voor een periode van minimaal 3 maanden.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze stage? Solliciteer dan vóór 20 augustus via https://vacatures.vooruitindrenthe.nl.