Groepsleerkrachten

Openbaar Onderwijs Emmen zoekt voor het nieuwe schooljaar groepsleerkrachten (werktijdfactor: flexibel).  

Over Openbaar Onderwijs Emmen

Openbaar Onderwijs Emmen is er voor alle kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar. Met voorscholen en passend onderwijs geven wij ieder kind wat het nodig heeft. Dat doen we op 28 openbare basisscholen – met regulier, Dalton-, BAS- en Montessorionderwijs –, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs. Onze scholen staan verspreid in de gemeente Emmen.

Ben jij op zoek naar werk in het onderwijs?

Wij bieden op verschillende scholen binnen Openbaar Onderwijs Emmen ruimte voor nieuwe leerkrachten om aan de slag te gaan. Je gaat als groepsleerkracht lesgeven op één of meerdere van onze scholen.

Je bereidt lestaken voor aan de hand van de planning en volgens de leerlijnen en evalueer je deze lestaken. Ook registreer, interpreteer en analyseer je de toetsgegevens van de leerlingen. Je legt verantwoording af over de ontwikkeling van de leerlingen naar duo-collega’s, IB’ers, directie en ouders.

Wie zoeken wij? Als groepsleerkracht:

  • Kun je systematisch werken en goed organiseren
  • Kun je goed samenwerken met diverse geledingen binnen een school
  • Ben je flexibel inzetbaar
  • Ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Affiniteit met muziek, het hebben van een gymbevoegdheid en IB is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een jaarcontract aan met ingang van 3 augustus 2021, met een werktijdfactor die bij jou past. Je salaris maken we passend bij jouw ervaring en functie.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij mevrouw C. Drenth, Stafmedewerker HR, via 06-52490027.

Wil je solliciteren?

Dan geloven we wel dat je gemotiveerd bent. Stuur daarom alleen een uitgebreid curriculum vitae naar Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen via obo-pz@emmen.nl, onder vermelding van de vacaturenaam: Groepsleerkrachten. De gesprekken worden z.s.m. na het toesturen ingepland.