Elektromonteur riolen, pompen en gemalen

Wij zijn op zoek naar een technisch talent dat zich binnen de gemeente Emmen verder wil ontwikkelen als elektromonteur. Ben je nieuwsgierig wat we jou kunnen bieden? Lees dan snel verder!

De gemeente Emmen is voor het team Specialisten Openbaar Gebied (SOR) op zoek naar een

Ervaren elektromonteur riolen, pompen en gemalen (36 uur per week)

Vacaturenummer: 22.001

Wat ga je doen

-          Je bent eindverantwoordelijk voor de uitgevoerde werkzaamheden op elektrisch gebied binnen het vakgebied en tevens ben je vraagbaak en adviseur voor de collega-monteurs.

-          Je pleegt periodiek onderhoud aan de installaties van vrij verval systeem, drukriool, vacuflowsysteem en fonteinen.

-          Je verzorgt reparaties en verhelpt storingen aan de installaties.

-          Je verrichte storingsdiensten en consignatiediensten voor het opheffen van storingen buiten de normale werkuren.

-          Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden ten behoeve van de bedrijfsadministratie.

-          Je onderhoudt contacten met o.a. collega’s, aannemers, burgers en overige instellingen over het afhandelen van praktische klachten en je geeft ook informatie over het omgaan met de installaties. 

-          Je bent leermeester voor (aankomende) collega’s die we in BBL-trajecten opleiden. We zijn een erkend leerbedrijf.

Kenmerkend aan jou

Als leermeester verwachten we dat je in staat bent om kennis en vaardigheden over te brengen en jouw collega’s te begeleiden op de werkvloer. Je kunt zelfstandig werken, maar je houdt ook van samenwerken. Verder ben je flexibel, resultaatgericht, spontaan en vind je het belangrijk om elkaar helpen.

Wat vragen wij

  • Een afgeronde Mbo-opleiding elektromonteur op niveau 4.
  • In het bezit van rijbewijs B (rijbewijs E en/of C is een pré).
  • Woonachtig in de straal van 30 kilometer binnen het werkgebied van de gemeente Emmen of de bereidheid te verhuizen.
  • Je maakt onderdeel van de consignatiedienst.

Wat bieden we jou

Een leuke functie, met ruimte en verantwoordelijkheid in een uitvoerend team voor 4 dagen per week. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 2.904,00 bruto per maand (schaal 6) bij een 36-urige werkweek. Naast je salaris bieden we je graag nog meer: een Individueel Keuzebudget (IKB), een goede werk-privébalans, voldoende opleidingsmogelijkheden en een prima werksfeer. Het IKB is maar liefst 17,05% van je salaris! Je kunt jouw IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan bijvoorbeeld verlof, studie (als deze niet door ons vergoed wordt), fiscaal woon- en werkverkeer of een fietsregeling.

Werken bij…

Werk je bij de gemeente Emmen, dan werk je in een organisatie waar de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijven voorop staat. We zijn de grootste gemeente in Drenthe en één van de 40 grote gemeenten in Nederland. Met zo’n 900 collega’s werken we voor met en ruim 100.000 inwoners. Dit doen we samen met collega’s uit verschillende teams binnen onze organisatie, met partners, andere overheden, bedrijven en natuurlijk met inwoners. Ontwikkeling vinden we belangrijk. Door te ontwikkelen groeien we samen naar een organisatie die nog wendbaarder en flexibeler is. Dit doen we om de ontwikkelingen in de steeds sneller veranderende samenleving op te vangen en nu en in de toekomst er te zijn voor onze inwoners en bedrijven. We juichen het toe als iedere collega daaraan een eigen perspectief en waarde toevoegt.

 

Het team
Het team Specialisten openbaar Gebied (SOR) werkt in 5 clusters: riool, bomen en landschap, inkoop, begraven en toezicht. De clusters zijn technisch georiënteerd en gericht op het oplossen van acuut voorliggende problemen met toenemende aandacht voor planning en administratieve vastlegging. Het team werkt intensief samen met collega’s in de fysieke keten. Het team werkt voor, door en met burgers (EOP’s), andere teams en is nauw betrokken bij het bestuur. Een goede in- en externe communicatie is daarom van groot belang.

Wil je meer informatie over de functie
Neem dat contact op met Ron Struijk (teamleider SOR) of Laurens Rexwinkel (opzichter) via het algemene telefoonnummer: 14 0591.

Solliciteren

Wil je zelfstandig werken in een functie vol met uitdagingen? Aarzel dan niet en reageer vóór 24 januari via vacatures.vooruitindrenthe.nl. Je kunt je brief en curriculum vitae richten aan Ron Struijk.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.