2 x Junior ServiceDesk medewerker

Heb jij je affiniteit en ervaring met IT? Ben je net klaar met studeren en heb je een diploma van een ICT opleiding op zak? Bezit je daarnaast over de juiste goede communicatieve vaardigheden en wil je graag werken als junior servicedesk medewerker bij de gemeente Emmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De gemeente Emmen is voor het team Automatisering op zoek naar een

2 x Junior ServiceDesk medewerker (2 x 36 uur per week)

Vacaturenummer: 22.035

Voor een periode van 1 jaar met mogelijkheid van verlenging tot 3 jaar.

Dit doe je…

Je levert eerstelijns gebruikersondersteuning. Je staat vragers professioneel te woord, beantwoord hun vragen of geleidt de vraag door naar de 2e-lijn of de backoffice. Je handelt meldingen af en verzorgt de terugkoppeling. Je bewaakt de afgesproken dienstverlening en zorgt voor kwalitatief goede registratie in diverse systemen. Je signaleert eventuele knelpunten en adviseert over mogelijke verbeteringen.

Het team…

Het team Automatisering, een nieuw te vormen team, werkt samen met het team Informatisering aan de realisatie van de net geformuleerde I-Visie. Het team bestaat uit meerdere clusters. Het Centraal Service Punt (CSP) bestaat uit de service desk, werkplekbeheer en functioneel beheer. Cluster PM, ITSM en security bestaat uit projectleiders, 4 ITSM specialisten die 5 processen beheren, een accountmanager en security officers. Cluster ICT bestaat uit basis infrastructuur, client experience, packaging/scripting, contractmanagement en applicatiemanagement.  

Binnen het strategische kader van de I-Visie hebben de teams Informatisering en Automatisering een gezamenlijke opgave om samen met de teams in de organisatie doormiddel van informatievoorziening en technologie waarde voor de samenleving te creëren. Hierbij is de rol van het team Automatisering van groot belang. Immers is goed functionerende technologie een belangrijke randvoorwaarde voor het adequaat kunnen inzetten van informatievoorziening. Met het vormen van deze nieuwe teams staan we aan het begin van de realisatie van onze ambitie “de I-Visie”. Jouw rol is hierbij cruciaal. Meer informatie over de I-Visie kun je opvragen door een mail te sturen naar vooruitindrenthe@emmen.nl. 

Werken bij…
Werk je bij de gemeente Emmen, dan werk je in een organisatie waar de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijven voorop staat. We zijn de grootste gemeente in Drenthe en één van de 40 grote gemeenten in Nederland. Met zo’n 900 collega’s werken we voor en met ruim 100.000 inwoners. Dit doen we samen met collega’s uit verschillende teams binnen onze organisatie, met partners, andere overheden, bedrijven en natuurlijk met inwoners.  

Ontwikkeling vinden we belangrijk. Door te ontwikkelen groeien we samen naar een organisatie die nog wendbaarder en flexibeler is. Dit doen we om de ontwikkelingen in de steeds sneller veranderende samenleving op te vangen en nu en in de toekomst er te zijn voor onze inwoners en bedrijven. We juichen het toe als iedere collega daaraan een eigen perspectief en waarde toevoegt.  

Dit ben jij…

  • Je hebt (net) een afgeronde MBO opleiding(niveau 4) op gebied van ICT;
  • Je bent communicatief zowel verbaal als schriftelijk sterk;
  • Je kunt klanten op een adequate manier ondersteunen;
  • Je bent dienstverlenend, gedisciplineerd en wilt graag leren.

 

Wat bieden we jou?

We bieden je een afwisselende en uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er talloze regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je met de functie junior servicedesk medewerker bij ons maximaal € 3.301,00 (schaal 7 Cao Gemeenten) verdienen bij een volledige werkweek van 36 uur. Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% (dat je op diverse manier kunt besteden).

Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Duncan den Boer (teamleider) via het algemene telefoonnummer van de gemeente Emmen: 14 0591.

Solliciteren

Ben jij de junior servicedesk medewerker die we zoeken? Stuur dan je brief en curriculum vitae uiterlijk 19 mei via https://vacatures.vooruitindrenthe.nl. Je kunt je brief richten aan Duncan den Boer.