Leden Commissie straatnaamgeving

Vrijwilligersvacature 'Leden Commissie straatnaamgeving'

Altijd al willen weten wie de namen voor de straten, wijken, bruggen en delen van de openbare ruimte bedenkt? Dat doet de Commissie straatnaamgeving. Zij adviseren het College van Burgemeester en Wethouders. Het College stelt de namen uiteindelijk vast. De commissie bestaat uit zes leden: vier inwoners en twee medewerkers van de gemeente Eemsdelta.


Wat zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij vier enthousiaste inwoners van de gemeente Eemsdelta die graag willen bijdragen aan de (straat)naamgeving binnen de gemeente Eemsdelta.

  • creatief denken en een positieve instelling zijn hierbij erg belangrijk
  • verder heeft u regionaal – cultuurhistorische kennis
  • u heeft een brede algemene maatschappelijke oriëntatie of interesse
  • als u ook nog projecttekeningen (situatietekening en stedenbouwkundige kaart) kunt lezen, wordt dat zeer gewaardeerd

Wat kunt u verwachten?

U wordt door het College van Burgemeester en Wethouders benoemd tot Lid van de Commissie voor een periode van 4 (lid) tot 6 jaar (voorzitter). Daarna kunt u nog een keer worden herbenoemd. De Commissie vergadert meestal één keer per twee maanden in Appingedam. Daarnaast is er, als het nodig is, digitaal overleg. Het is daarom belangrijk dat u toegang heeft tot Microsoft Teams, e-mail en dat u enige ervaring daarmee heeft. In totaal besteed u gemiddeld 3 tot 4 uren per maand hiervoor.

Commissieleden ontvangen €50,-  per bijgewoonde vergadering. Daarnaast wordt voor het lidmaatschap een proeftijd van één jaar gehanteerd.

Reageren?

Heeft u interesse? Stuur een mail met uw motivatie naar: straatnaamgeving@eemsdelta.nl of een brief met uw motivatie naar Postbus 15, 9900 AA Appingedam. Doe dit uiterlijk zondag 9 oktober a.s. De kennismakingsgesprekken zijn op 12 oktober a.s.

Inhoudelijke vragen?

Wilt u meer weten over deze leuke functie? Neem dan contact op met Jacqueline Wicherts (BAG-beheerder) via het telefoonnummer 0596 – 63 91 35 of met Edward Tuik (Coördinator Basisinformatie en Geo-Data) via het telefoonnummer 0596 – 63 93 60.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het proces? Neem dan contact op met Ahmet Paker (recruiter) via het telefoonnummer 06-25 10 08 60.

Gemeente Eemsdelta als werkgever

Wil je weten hoe het is om bij de gemeente Eemsdelta te werken? Kijk dan op onze vacaturepagina