Medewerker Verzekeringen

‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

 

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom als:

Medewerker Verzekeringen

(16-20 uur per week voor de periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband )

 

Waar kom je te werken?

Je bent werkzaam in het team Advies & Middelen. Dit team bestaat uit vier clusters, namelijk Juridische Zaken & Inkoop, Personeel & Organisatie, Bestuurssecretariaat & Kabinet en Financiën, Auditing & BI. Je werkt veel samen met vier juridische adviseurs, de Woo contactpersoon en twee juridisch administratieve ondersteuners. De functie van medewerker verzekeringen valt binnen het cluster Juridische Zaken & Inkoop.

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en dat geldt ook voor dit cluster. We werken hard aan een meer wendbare organisatie waar we steeds meer datagedreven willen werken en daarmee ons voordeel doen. We werken aan de toekomst van onze gemeente. Een transparante en objectieve juridische basis voor de besluitvorming is ontzettend belangrijk. Om daar te komen is ons juridisch cluster een sterke interne ondersteunende partij.

Wat houdt de functie in?

Als medewerker verzekeringen coördineer en beheer je verzekeringszaken van de gemeente. Alle teams en bestuursorganen van de gemeente kunnen een beroep doen op je expertise op het gebied van verzekeringen. Het ene moment handel je een aansprakelijkstelling door een derde af en overleg je met onze verzekeringsmakelaar. Het andere moment ben je bezig met de voorbereiding van aanbestedingen voor verschillende verzekeringspakketten.

Je behandelt schades, zoals schade door brand of storm, schade aan eigendommen en voertuigen en bouwschade. Aansprakelijkstellingen van en door derden voor schade kunnen bestaan uit schade aan privé of gemeentelijke eigendommen. Je beheert, controleert en beoordeelt polissen. Je voert financieel beheer uit door het afdoen van premienota’s en het controleren van tussenrekeningen. Je houdt een overzicht bij van de schades en aansprakelijkstellingen. Je onderhoudt goed contact met de verzekeringsmakelaar, verzekeraars, interne collega’s, externe belanghebbenden, politie en justitie.

Je bent flexibel inzetbaar voor overige werkzaamheden binnen het cluster.

Wie ben je?

Je bent een zelfstandige en enthousiaste collega, die van nature secuur werkt en administratief vaardig is. In een zeer dynamische omgeving weet je goed overzicht te houden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarbij heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Als sociale en enthousiaste college houd jij van het onderhouden van de contacten die je hebt zowel binnen als buiten de organisatie.

Je beschikt over hbo-werk en denkniveau en werkt vanuit de kennis die je hebt opgedaan in een functierelevante opleiding. Uit je werkervaring en opleiding blijkt je kennis van de genoemde beschreven werkzaamheden. Je hebt actuele kennis op het gebied van verzekeringen en brengt dit mee naar onze organisatie.

 Wij vinden het belangrijk om met elkaar te kunnen sparren, maar dat je ook zelfstandig aan vraagstukken kunt werken. Je brengt actuele ervaring mee als medewerker verzekeringen en hebt raakvlakken met aansprakelijkstellingen en schadeclaims binnen de overheid. Je gaat daadkrachtig aan het werk. Je neemt initiatief en brengt een positieve kijk op het leven mee!

Wat bieden we?

Je werkt binnen een organisatie die volop in beweging is en zich blijft ontwikkelen en verbeteren! Je krijgt veel ruimte om mee te denken én om je ideeën uit te voeren. We werken zowel vanuit huis als op kantoor (50/50) en je kan je uren flexibel indelen, afgestemd op jouw werkpakket én persoonlijke voorkeur. Een goede thuiswerkplek vinden wij belangrijk. We zorgen voor goede voorzieningen die jij nodig hebt om thuis te werken.

 Het gaat om een functie waarbij je 16-20 uur per week beschikbaar bent. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris conform schaal 8. Dat is maximaal € 3.732 bruto bij een fulltime dienstverband. We binden je graag aan onze organisatie. Na een jaarcontract is onze intentie dan ook je een vast contract aan te bieden. Je ontvangt 144 wettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er bovenwettelijke vakantie-uren.

 Een greep uit ons brede pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: een pensioenregeling, betaald ouderschapsverlof, thuiswerkvergoeding én een Individueel Keuze Budget van 17,05% van het jaarsalaris. Dit budget kan je op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld voor het kopen van extra verlofdagen of verlofsparen. Ook kan je, naast de reiskostenvergoeding, gebruik maken van de uitruilregeling reiskostenvergoeding en fietsregeling. 

Wil je meer weten?

Dat mag altijd, wij beantwoorden je vragen graag! Een telefoongesprek van een minuut of tien kan voor jou en ons het verschil maken. Bel daarom gerust met of Marieke Heeremans-Weken (06-52533418) of Henry ten Hoven (06-15489734).

  

Gelijk solliciteren mag natuurlijk ook: Je persoonlijke motivatie en CV ontvangen wij graag uiterlijk zondag 16 oktober 2022 via Vooruit in Drenthe. De 1e gespreksronde vindt plaats op woensdag 19 oktober 2022. Een 2e gespreksronde staat gepland op dinsdag 25 oktober 2022.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wil je meer weten over werken bij de gemeente Coevorden en hoe onze collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.

Solliciteer