Medewerker buitendienst groen

‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

 

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

 

Wij zoeken een:

Medewerker buitendienst groen

36 uren per week

(Voor de periode van 1 jaar, met de intentie tot een vast dienstverband )

 Team Openbare Ruimte

Het team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en 35 gedetacheerde medewerkers vanuit het werkvoorzieningsschap Emco-groep. Vanuit de wet werk en bijstand worden er regelmatig medewerkers geplaatst met een activeringscontract, deze groep varieert.

De onderhoudswerkzaamheden in het groen en grijs worden in de gehele de gemeente Coevorden uitgevoerd.

 Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van openbaar groen, begraafplaatsen, maar ook klein onderhoud aan asfalt, elementenverhardingen en straatmeubilair. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. De diverse machines die ingezet worden, zijn voor jou niet onbekend en jij voert zelf het dagelijks onderhoud aan het materiaal en gereedschap uit. Je hebt aantoonbare ervaring in het onderhoud van bomen. Je neemt deel aan de consignatiedienst (bijvoorbeeld de gladheidsbestrijding) en woont binnen afzienbare reistijd van het werk.

 Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een betrokken, betrouwbare, professionele en kwaliteitsbewuste collega die resultaat- en klantgericht is. Je hebt aantoonbare ervaring in het groen, een tractor en/of maaimachine zijn jou niet onbekend. Ook heb je ervaring in het samenwerken met tijdelijke collega’s en met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkervaring op doen. Je neemt deel aan trainingen en cursussen. Je hebt hart voor de zaak, weet je goed te redden in het werk en bent goed in de contacten met collega’s, inwoners en bedrijven. 

 Je hebt minimaal een Mbo 3 werk- en denkniveau met een mbo-diploma groenvoorziening en beschikt minimaal over een rijbewijs BE en een rijbewijs T. Het aanvullend bezitten van een rijbewijs C1 is een pré. Je bent in het bezit van de certificaten ‘VCA’ en ‘Veilig werken langs de weg’ of bent bereid deze te behalen.    

 Wat bieden we?

Je werkt binnen een organisatie die volop in beweging is en zich blijft ontwikkelen en verbeteren! We stimuleren ook jóuw ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen, via onze eigen academie of bij een instituut naar keuze. Je krijgt veel ruimte om mee te denken én om je ideeën uit te voeren. Wij zorgen voor goede voorzieningen die jij nodig hebt om te werken.

Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris conform schaal 5. Dat is maximaal € 2.874 bruto bij een fulltime dienstverband. We binden je graag aan onze organisatie. Na een jaarcontract is onze intentie dan ook je een vast contract aan te bieden. Je ontvangt 144 wettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er 43,20 bovenwettelijke vakantie-uren.

Een greep uit ons brede pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: een pensioenregeling via het ABP, betaald ouderschapsverlof en een Individueel Keuze Budget van 17,05% van het jaarsalaris. Dit budget kun je op verschillende manieren gebruiken, zoals voor het kopen van extra verlofdagen of verlofsparen, maar je kunt het ook laten uitbetalen. Ook kun je, naast de reiskostenvergoeding, gebruik maken van de uitruilregeling reiskostenvergoeding en fietsregeling.

 Pak jij deze kans?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wim Fransen, teamleider openbare ruimte, via telefoonnummer 0524-598042 of 06-51202382 of per e-mail w.fransen@coevorden.nl. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via Vooruit in Drenthe. Je kunt tot en met 26 februari 2023 reageren. De gesprekken vinden plaats op woensdag 8 maart 2023.

 Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.