Vastgoedcoördinator

‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

Wij zoeken een:

Vastgoedcoördinator
32-36 uur max. € 4.495 excl. IKB*

(Intentie tot een vast dienstverband na afloop van een jaarcontract)


Team

Deze functie hoort bij het team Vastgoed & Infrastructuur. In het cluster Vastgoed werken 7 collega’s samen aan o.a. vastgoed, gebouwen en accommodaties. Denk daarbij aan dagelijks- en meerjarig onderhoud, planningen, sloop, verkoop, aankoop en verhuur. En aan grondzaken zoals verkoop, aankoop, huur, pacht, ingebruikgevingen gronden en het maken van overeenkomsten. Ook sporthalverhuur en -beheer hoort hij het cluster. 

Wat ga je doen?

Als vastgoedcoördinator weet je wat er van een vastgoedorganisatie wordt verwacht en je kunt goed schakelen tussen strategisch en uitvoeringsniveau. Ook weet je de beleidsopgaven te verbinden met de rol die vastgoed daarin kan betekenen. Je bepaalt de strategie voor vastgoedoplossingen van sloop tot herontwikkeling, zodat je het bestuur daarover integraal kunt adviseren. 

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en actualiseren van de vastgoedvisie en de coördinatie van de vastgoedportefeuille. Je stelt rapportages op voor de planning en control cyclus en je legt daarbij de verbindingen tussen beleid en uitvoering. Je werkt samen met collega’s aan de taken van het team en specifiek de vastgoedtaken binnen de gemeente en je stuurt op de uitvoering ervan. 

Je bent verantwoordelijk voor activiteiten die vanuit het taakveld planeconomie spelen binnen de organisatie. Dit betekent dat je bekend bent met grondexploitaties, jaarrekeningen, accountantscontroles etc. Samen met de projectleiders en collega’s van financiën zorg je voor inhoudelijke input en analyses, adviezen aan het bestuur en relevante stukken in de planning en control cyclus. 

Wie zoeken we?

In een middelgrote organisatie als de gemeente Coevorden zijn de lijnen kort. In deze een-pits functie ben jij de specialist, maar dit combineer je met een generalistische blik op het vak. Voor deze functie vinden wij het volgende belangrijk:  

  • overtuigingskracht en gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen
  • integraal denken, verbinden en samenwerken
  • denken in kansen en oplossingen
  • duidelijke en heldere communicatie en goed kunnen schrijven
  • resultaatgericht, gestructureerd en transparant
  • afgeronde Hbo- of WO-opleiding, zoals bedrijfskunde, bouwkunde, planeconomie
  • ervaring met het werkgebied
  • juridische basiskennis

Wat bieden we?

Je werkt binnen een heel dynamische en aantrekkelijke organisatie die volop in beweging is! Als organisatie bieden we collega’s veel ruimte, de kans om opleidingen te volgen en je uren flexibel in te delen. Het betreft een functie van 32-36 uren per week. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris conform aanloopschaal 9 of functieschaal 10 (tot maximaal €4.494 bruto bij een volledig dienstverband). Je krijgt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals betaald ouderschapsverlof, een reiskostenregeling en een *Individueel Keuze Budget van 17,05% van het jaarsalaris, dat naar eigen wens kan worden ingezet. Er zijn ruime thuiswerkmogelijkheden. 

Pak jij deze kans?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Evert Hagenauw, teamleider Vastgoed & Infrastructuur via 06-51202362 of Janneke Berends, P&O-adviseur via 06-31743819. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via Vooruit in Drenthe. Je kunt tot en met 9 januari 2022 reageren. De gesprekken vinden plaats op 19 en 26 januari 2022. 

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.