Gemeente Coevorden

Pak je kans in Coevorden

Bij de gemeente Coevorden staan leren, groeien en ontwikkelen centraal. We vinden het fijn wanneer je je eigen regie neemt en een eigen mening hebt. Niets voor niets werken er dan ook veel zelfstandige mensen bij ons. Met frisse ideeën en verantwoordelijkheidsgevoel. We werken hard, zijn resultaatgericht, maar hebben ook plezier met elkaar.

Met 36.000 inwoners, een kleine historische vestingstad en veel karakteristieke dorpen zijn we een middelgrote gemeente. Klein genoeg om overzicht te houden en elkaar te kennen. En ook weer zo groot dat er voldoende uitdaging is.

We zijn betrokken bij onze omgeving en zien de voordelen van samenwerken. Daarom geloven we in verbindend besturen. Wel met een zekere nuchterheid en met beide benen op de grond.

Die verbinding en openheid zit ook in ons gemeentehuis. Een modern en multifunctioneel gebouw op een historische plek midden in de stad. Een ‘huis van de bevolking’ waar iedereen welkom is en dat onderdak biedt aan een theater, een grand café en een cultuurhuis.

Al onze medewerkers, jong én iets ouder, hebben veel ambitie. En we inspireren elkaar en leren graag van elkaar. Dat is een prettige eigenschap voor een organisatie die altijd in beweging is.

Pak jij je kans in Coevorden?

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.