Administratief medewerker KlantContactCentrum

Onze collega pakt haar kans en heeft bij ons een nieuwe functie. Daarom zoeken wij een

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KLANTCONTACTCENTRUM (32 uur)
Eerst voor een jaar maar wel met uitzicht op vast.

Wat ga je doen?
Dit is een veelzijdige administratieve baan bij de backoffice van ons Klantcontactcentrum. Je bent regelmatig de vraagbaak voor jouw collega’s. Het werk varieert van het plannen van afspraken met inwoners tot het versturen van een mail of brief. Je verdeelt zaken en taken, helpt bij het beantwoorden van klantvragen of vragen van jouw collega’s. Zoals registreren of opvragen van de omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen of gehandicaptenparkeerkaarten. Je let erop dat het proces volgens de (kwalitatieve) afspraken die we met elkaar gemaakt hebben wordt uitgevoerd. En daarmee borg je ook de voortgang van de taken. Verder handel je samen met een collega subsidieaanvragen administratief af.

Wat vragen wij van jou?
Je stelt de klant voorop, of dit nu om de inwoner gaat of om je collega. We vragen van al onze medewerkers een ondersteunende en adviserende rol, zonder dat je daarbij het algemeen belang uit het oog verliest. Dat betekent dat je heel breed denkt, flexibel bent, buiten grenzen durft te denken en communicatief sterk bent richting inwoner, externe adviseurs zoals RUD, ondernemer en collega. Jij voert zelfstandig de (ondersteunende) administratieve werkzaamheden uit. In de contacten kunnen situaties voorkomen waarbij je overtuigend moet optreden om ervoor te zorgen dat de ander meewerkt. Dit gaat je goed af. Je werkt graag in een (klein) team en je past je snel aan. Afwisseling in taken is helemaal jouw ding, je steekt graag de handen uit de mouwen en je leert snel. Voor dit werk is het wel een voordeel als je goed bent in digitaal werken en snel kunt schakelen.

Je bent goed in:

  • Klantgericht denken en handelen
  • Het onderzoeken van mogelijkheden (om problemen op te lossen)
  • Samenwerken
  • Zorgvuldig en nauwkeurig werken
  • Zien wat er moet gebeuren, werk zien liggen en je bent een aanpakker
  • De boodschap duidelijk en netjes vertellen, mondeling maar ook schriftelijk
  • Doorvragen
  • Digitaal snel eigen maken van computers en systemen.


Opleiding en ervaring
We zoeken vooral een collega die graag anderen helpt zodat administratieve processen en de kwaliteit van die processen goed zijn. Daarvoor heb je wel MBO werk- en denkniveau nodig, en het liefst een passende opleiding op MBO-niveau 3 met aanvullende kennis en/of ervaring in een baan of werkomgeving die lijkt op onze vacature. Ervaring met de administratie rondom de omgevingsvergunningen is een pré. Maar ben je een starter? Laat dit je niet tegenhouden, solliciteer en overtuig ons waarom jij de beste kandidaat bent.

Wat bieden wij je?
Een informele, open en collegiale werkomgeving met korte lijnen. En waarin samenwerken, vooral ook buiten je eigen team, erg belangrijk is. Je krijgt de ruimte, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Bij ons kun je je verder ontwikkelen. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Je werkplek is in principe in het gemeentehuis in Exloo, maar thuiswerken is bij ons ook een vanzelfsprekendheid. 
Salaris
Hoeveel dat is, hangt af van je kennis en je ervaring. Het salaris begint bij € 1832,00 en loopt door tot maximaal € 3018,00 bruto per maand (bij 36 uur per week). Bovenop je salaris heb je een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% per maand. Met het IKB kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen en maak je de keuzes die bij jou passen. Bijvoorbeeld extra vakantiedagen of maandelijks extra geld.

Waar kom je te werken?
Borger-Odoorn is een vooruitstrevende plattelandsgemeente met een hoog ambitieniveau. Onze ongeveer 250 medewerkers zetten zich in voor klantgerichte dienstverlening voor ruim 25.000 inwoners en ondernemers. Het grondgebied is uitgestrekt en centraal gelegen op de Drentse Hondsrug en het aangrenzende Drentse veenkoloniale gebied. De groene omgeving kenmerkt zich door talloze recreatieve en toeristische mogelijkheden. Kenmerkend voor de gemeente Borger-Odoorn als werkgever zijn de informele werksfeer en het feit dat verantwoordelijkheden laag in onze organisatie liggen. We werken regionaal samen met de gemeenten Emmen en Coevorden en zijn de eerste Drentse gemeente met het internationale Cittaslow-keurmerk. Kijk voor meer informatie over de gemeente Borger-Odoorn op www.borger-odoorn.nl

Solliciteren?
Ga dan naar www.vooruitindrenthe.nl. Klik op vacatures en dan op deze. Hier kun je je brief en je cv uploaden. Doe dit vóór 5 september. De sollicitatiegesprekken zijn op woensdagmiddag 7 september in het gemeentehuis in Exloo.
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed op hun plek zitten. Dit doen we met een DiscoverPotentieelAnalyse. Zo krijgen we een goed beeld van je persoonlijkheid en meer inzicht in je sterke en minder sterke punten die jij kunt ontwikkelen. Als je doorgaat naar het tweede gesprek krijg jij ook deze analyse. Het tweede gesprek is in week 38.

Mail of bel ons voor al je vragen.
Gaat het over de inhoud van het werk, dan kun je bellen met Sharon Muller T 06-44 55 21 25 of mailen via S.Muller-Korte@borger-odoorn.nl. Heb je vragen over de procedure? Bel dan met Alja Vos, P&O adviseur T 06-25 77 65 52.