Allround medewerker wijkbeheer

De gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum zijn samen op weg naar één nieuwe gemeente. Met het vizier op de samenwerking, maar met oog voor de eigenheid van elke organisatie, bouwen we aan een stabiele, zelfbewuste en krachtige samenleving.

Appingedam: historische parel in de regio. Stad met lef, vernieuwend en ondernemend. De medewerkers zijn het 'goud'; de organisatie zorgt voor de juiste faciliteiten.

Delfzijl heeft met haar haven een bijzondere positie in de regio. Met haar stedelijke kern, haven, industrie, diverse dorpen en buurtschappen, is het een gemeente met meerdere gezichten. Nuchterheid, daadkracht, dromen en ambities gaan hier hand in hand.

Loppersum ligt met haar 17 dorpen midden in het 'Groene Hart' van de provincie, halverwege Groningen Stad en de Waddenzee. Er gebeurt veel, bij de medewerkers van de organisatie staan betrokkenheid en samenhorigheid voorop.

We staan voor grote uitdagingen. Dat heeft alles te maken met afnemende inwonertallen, aardgaswinning en de gemeentelijke herindeling. Onze inwoners en bedrijven schrikken daar niet voor terug, maar steken energie in de toekomst. Ze kunnen daarbij rekenen op gemeenten die hen ondersteunen, de samenwerking zoeken en dromen en ambities proberen waar te maken.

Ter ondersteuning van dit proces zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren

Allround medewerker wijkbeheer

(1 fte, 36 uur per week)

De afdeling Beheer Openbare Ruimte (BOR) is verantwoordelijk voor het wijkbeheer binnen Appingedam. De wijkteams van wijkbeheer zorgen er voor dat de woonomgeving schoon, heel en veilig blijft. De afdeling werkt klantgericht en kent een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Functieomschrijving:

Als allround medewerker wijkbeheer verricht je beheer en onderhoudswerkzaamheden op alle terreinen van civiel, groen, natuurbeheer en aan gemeentelijke gebouwen. Je bedient de machines en installaties die hiervoor worden ingezet. Tot je takenpakket horen ook het inspecteren, signaleren en melden van gebreken aan gemeentelijke eigendommen. Daarnaast wordt je ingezet bij gladheidsbestrijding en werkzaamheden die voortvloeien uit manifestaties in de stad.

Wij vragen:

  • Je beschikt over een voltooide opleiding op MBO niveau 2 met aanvullende vakopleiding, kennisopbouw en ervaring, dan wel je beschikt over een MBO niveau 3 opleiding.
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs BE en bij voorkeur ook van een vrachtwagenrijbewijs.
  • Je hebt ervaring met het werken in een team en hebt een grote samenwerkingsbereidheid.
  • Je beschikt over de competenties Resultaatgericht, Verantwoordelijk en Samenwerken.
  • Je hebt een klantgerichte werkhouding, een proactieve instelling en je kunt zelfstandig werken.
  • Gezien de werkzaamheden gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat die in de omgeving van Appingedam woonachtig is.

Wij bieden:

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2684,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week ( schaal 5 CAR UWO, peildatum 1 oktober 2019) Wij kennen een drie-rangenstelsel waardoor afhankelijk van het functioneren doorgroei mogelijk is naar maximaal € 2818,00 bruto per maand (schaal 6 CAR UWO; peildatum 1 oktober 2019).

Algemene informatie:

De functie van allround medewerker wijkbeheerder  wordt ingeschaald op schaal 5 (afhankelijk van kennis en werkervaring maximaal  € 2684,00 ( bruto per maand).  Wij kennen een drie-rangenstelsel waardoor afhankelijk van het functioneren uiteindelijk doorgroei mogelijk is naar € 2818,00 bruto per maand.

Vragen?

Heb je nog vragen, dan kun je hiervoor contact opnemen met Jaap Kiewiet, wijkcoördinator BOR, telefoon  0596 – 69 1162 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Paula Burghgraef, corporate recruiter op telefoonnummer 0596-63 9152. De functie is tijdelijk tot de herindeling, 31-12-2020.  

Reageren:

Word jij enthousiast van deze uitdagende functie? Mail dan vóór 14 oktober a.s. je motivatiebrief met  CV naar onderstaande link.https://onzenieuwegemeente.easycruit.com/vacancy/2384215/147883?iso=nl

De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 17 oktober in de middag.

Bijzonderheden:

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid worden interne kandidaten met voorrang in beschouwing genomen.