Projectleider duurzame mobiliteit

Ben jij een daadkrachtige doener met lef en overtuigingskracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van jou? 

Als projectleider Duurzame Mobiliteit zorg je ervoor dat de ambities vertaald worden in projecten. Voor veel projecten werk je samen in een multidisciplinair team. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie van het project. Jij voert de regie op de werkzaamheden en de scope, communicatie en (financiële) projectbeheersing. Daarvoor stel je offertes op, ben je eerste aanspreekpunt en organiseer je je projectteam.

Gedurende het project bewaak je de voortgang, het budget en de kwaliteit. Bij projecten speelt participatie een belangrijke rol. Daarnaast heb je een adviserende rol richting bestuur, inwoners en collega’s.

Als projectleider Duurzame Mobiliteit draag je bij aan een mooiere en toekomstbestendige leefomgeving voor de inwoners en bezoekers van Aa en Hunze.

Jouw team

Het team Ruimtelijk Beheer is ervoor om de fysieke leefomgeving steeds mooier, prettiger, veiliger en gezonder te maken. Wij brengen wensen en plannen tot uitvoering en zorgen voor het beheer en onderhoud. Het team van 20 mensen bestaat hoofdzakelijk uit adviseurs, projectleiders, beheerders en technische specialisten op het gebied van accommodaties, infrastructuur en groen.

Wie zoeken wij? 

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van civiele techniek, verkeerskunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met procesbegeleiding rondom bewonersinitiatieven.

Naast de noodzakelijke vakkennis kijken we vooral naar de competenties die passen bij de rol van projectleider in onze organisatie. Hierbij is het van belang dat je constructief meedenkt vanuit de politieke context en het maatschappelijk belang. Je bent communicatief, innovatief en durft buiten kaders te denken. Verder beschik je over onze vijf kerncompetenties: samenwerken, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Maar bovenal: Jij vindt het gewoon leuk om met collega's, inwoners en diverse externe partners samen te werken om resultaten te bereiken!

Wat bieden wij?

Dit krijg je er automatisch bij als je een baan krijgt bij de gemeente Aa en Hunze:

  • Een goed salaris, de functie is ingedeeld in schaal 9 van de salaristabel uit de Cao Gemeenten. Dit betekent een salaris van maximaal € 4537,- bruto per maand (peildatum 2-1-2023) bij een fulltime dienstverband);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dienstreisvergoeding, uitgebreide studiefaciliteiten en gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget van 17,05% (onder andere opgebouwd uit vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit extra salariscomponent kun je naar eigen wens en flexibel inzetten;
  • Verschillende faciliteiten om je kwaliteiten en kennis verder te ontwikkelen;
  • Een fijn inwerkprogramma, inclusief de mogelijkheid tot een Discover-potentieel analyse. Hiermee krijg je een persoonlijk profiel (gedrag, drijfveren en talenten) en vergroot je het inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden en ontwikkelmogelijkheden;
  • Een dynamische en interessante werkomgeving met hele leuke collega’s (al zeggen we het zelf);
  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Werken bij de gemeente Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze is een van de grootste plattelandsgemeenten in Nederland met zo’n 25.000 inwoners, 35 dorpen en kernen en een oppervlakte van ruim 270 km2. Een gemeente die zich uitstrekt over het zand van de Hondsrug en het veen van de Veenkoloniën, een gemeente zonder stoplichten, waardoor je gegarandeerd altijd snel bij je collega’s op kantoor bent. Werk je bij de gemeente Aa en Hunze, dan voer je samen met ruim 250 collega’s, werk uit dat ertoe doet. Onze missie is om Aa en Hunze mooi te houden én elke dag een beetje mooier te maken. We werken samen met onze inwoners aan tal van maatschappelijke vraagstukken. We staan daarbij open voor initiatieven, luisteren en bewegen mee, verbinden en ondersteunen. Dat doen we door steeds vaker naar ‘buiten’ te gaan en contacten te onderhouden met inwoners, organisaties en verenigingen. Zo kunnen we goed inspelen op wat er leeft bij inwoners. In verbinding zijn staat bij ons centraal.

Informatie  

Voor meer informatie over de werkzaamheden, de procedure of de arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij René Mensen, teamleider Ruimtelijk Beheer, telefoonnummer (0592) 26 78 54 of mail of Lisette Baks, HR-adviseur, telefoonnummer (0592) 26 65 52. 

Kom naar onze open dag 20 september!  

Vind je dit een interessante functie, heb je inhoudelijke vragen over de functie of wil je achterhalen of wij nu echt die leuke collega’s zijn? Dan mag je vrijblijvend komen kennismaken op onze open dag op woensdag 20 september van 16.00 tot 19.00 uur in het Gemeentehuis te Gieten. Een leuke bijkomstigheid is dat je dan ook direct onze mooie omgeving ziet en waarin wij werken. En heb je na dit gesprek het gevoel de functie jou past als een jas dan nodigen we je van harte uit te reageren!

Solliciteren? 

Je kunt solliciteren door een brief met je motivatie en cv voor 25 september a.s. door middel van een brief en cv, te versturen naar .

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij de selectie. Dit zijn medewerkers in dienst van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo (Samenwerking Drentsche Aa). Zijn er geen geschikte kandidaten in deze (eerste) categorie, dan komen kandidaten uit Vooruit in Drenthe in beeld. Voor de voortgang van de procedure worden alle belangstellenden uitgenodigd te solliciteren.