Programma secretaris woningbouw / Ondersteuner opgaves duurzaamheid en wonen

Wat verwachten wij van jou? 

Dit is een combi-functie op zowel de duurzaamheidsopgave als de woningbouwopgave. Je bent een organisatorische duizendpoot die de collega's ontzorgt door bijvoorbeeld zowel in- als extern bijeenkomsten te organiseren, uitnodigingen op te stellen en te versturen, verslagen op te stellen en acties te bewaken. Ook heb je een belangrijke rol in het plannen en organiseren van het werk van de energiecoaches.

Daarnaast ben je programma-secretaris van het programma woningbouw. Vanuit deze rol ondersteun je de programmamanager en de projectleden bij hun werkzaamheden. De ondersteuning op duurzaamheid is structureel, de ondersteuning op de woningbouwopgave tijdelijk voor twee jaar.

Wie zoeken wij? 

Je hebt een administratieve of secretariële achtergrond op Mbo of Hbo-niveau. Je hebt goede communicatieve vaardigheden een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, werkt nauwkeurig en bent digitaal vaardig. Ervaring binnen de overheid is een pré.

Wat bieden wij?

Dit krijg je er automatisch bij als je een baan krijgt bij de gemeente Aa en Hunze:

  • Een goed salaris, de functie is ingedeeld in schaal 7 van de salaristabel uit de Cao Gemeenten. Dit betekent een salaris van maximaal € 3612,- bruto per maand (peildatum 2-1-2023) bij een fulltime dienstverband);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dienstreisvergoeding, uitgebreide studiefaciliteiten en gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget van 17,05% (onder andere opgebouwd uit vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit extra salariscomponent kun je naar eigen wens en flexibel inzetten.
  • Verschillende faciliteiten om je kwaliteiten en kennis verder te ontwikkelen;
  • Een fijn inwerkprogramma, inclusief de mogelijkheid tot een Discover-potentieel analyse. Hiermee krijg je een persoonlijk profiel (gedrag, drijfveren en talenten) en vergroot je het inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden en ontwikkelmogelijkheden;
  • Een dynamische en interessante werkomgeving met hele leuke collega’s (al zeggen we het zelf);
  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Werken bij de gemeente Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze is een van de grootste plattelandsgemeenten in Nederland met zo’n 25.000 inwoners, 35 dorpen en kernen en een oppervlakte van ruim 270 km2. Een gemeente die zich uitstrekt over het zand van de Hondsrug en het veen van de Veenkoloniën, een gemeente zonder stoplichten, waardoor je gegarandeerd altijd snel bij je collega’s op kantoor bent. Werk je bij de gemeente Aa en Hunze, dan voer je samen met ruim 250 collega’s, werk uit dat ertoe doet. Onze missie is om Aa en Hunze mooi te houden én elke dag een beetje mooier te maken. We werken samen met onze inwoners aan tal van maatschappelijke vraagstukken. We staan daarbij open voor initiatieven, luisteren en bewegen mee, verbinden en ondersteunen. Dat doen we door steeds vaker naar ‘buiten’ te gaan en contacten te onderhouden met inwoners, organisaties en verenigingen. Zo kunnen we goed inspelen op wat er leeft bij inwoners. In verbinding zijn staat bij ons centraal.

Informatie  

Voor meer informatie over de werkzaamheden, de procedure of de arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Ellen Huitema, teamleider Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer (0592) 482343 of Lisette Baks, HR-adviseur, telefoonnummer (0592) 26 65 52. 

Kom naar onze open dag 20 september!  

Vind je dit een interessante functie, heb je inhoudelijke vragen over de functie of wil je achterhalen of wij nu echt die leuke collega’s zijn? Dan mag je vrijblijvend komen kennismaken op onze open dag op woensdag 20 september van 16.00 tot 19.00 uur in het Gemeentehuis te Gieten. Een leuke bijkomstigheid is dat je dan ook direct onze mooie omgeving ziet en waarin wij werken. En heb je na dit gesprek het gevoel de functie jou past als een jas dan nodigen we je van harte uit te reageren! 

Solliciteren?  

Je kunt solliciteren door een brief met je motivatie en cv voor 25 september a.s. door middel van een brief en cv, te versturen naar .

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij de selectie. Dit zijn medewerkers in dienst van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo (Samenwerking Drentsche Aa). Zijn er geen geschikte kandidaten in deze (eerste) categorie, dan komen kandidaten uit Vooruit in Drenthe in beeld. Voor de voortgang van de procedure worden alle belangstellenden uitgenodigd te solliciteren.