Vergunningverlener Afval

De FUMO is altijd op zoek naar nieuw talent dat onze ambities deelt

Onze wereld is de wereld van het milieu en de natuur: onze leefomgeving. Het is onze drijfveer om die zo goed mogelijk te beschermen en te bewaken voor de generaties die na ons komen.

Voor onze afdeling Vergunningverlening en Specialistisch Advies zijn wij op zoek naar een enthousiaste en communicatieve

Vergunningverlener Afval

20-36 uur per week

Wat doet de FUMO?

De FUMO is de omgevingsdienst van Fryslân. Wij zijn een professionele en hoogwaardige organisatie die gericht in verbinding wil staan met haar deelnemers: de 18 Friese gemeenten, de Provincie Fryslân en Wetterskip Fryslân. Vanuit het kantoor in Grou werken 185 enthousiaste professionals dagelijks met ambitie en bevlogenheid voor onze deelnemers. Wij leveren een bijdrage aan een veilige en schone leefomgeving in Fryslân. We beschermen en bewaken onze leefomgeving voor de huidige en toekomstige generaties. Daarbij zoeken we continu naar de balans tussen milieu en economie.

De FUMO verzorgt de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhavingstaken op het gebied van milieu, natuur en ruimtelijke ordening. Daarnaast verleent de FUMO specialistisch advies op het gebied van licht, geluid, trillingen, lucht, geur, bodem, energie, externe veiligheid en juridische zaken.

Wat ga je doen?

Bij het team Afval is plaats voor een enthousiaste collega voor het toetsen en beoordelen van vergunningen van afvalverwerkingsbedrijven en het opstellen van adviezen daarover.

Het opstellen van maatwerkvoorschriften en gelijkwaardigheidsbesluiten behoren eveneens tot je taakveld. Je voert (voor)overleg hierover met de melder, de opdrachtgever (gemeenten) en collega’s. Daarbij bewaak je de planning van wettelijke procedures en de uitvoering.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met en/of aantoonbare kennis op het gebied van vergunningverlening, en je beschikt over kennis van de relevante wet- en regelgeving, waaronder basiskennis van de Algemene wet bestuursrecht. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van milieukunde;
  • minimaal drie jaar ervaring met het toetsen van meldingen en vergunningen voor afvalbedrijven; 
  • affiniteit met het vak vergunningverlening;
  • omgevingsbewustzijn en ben je nieuwsgierig naar wat in de provincie Fryslân speelt.

We vinden de sociale vaardigheden die je hebt en de persoonlijkheid die je brengt belangrijk.

Wat bieden we jou?

Bij de FUMO heerst een informele sfeer. Je toekomstige collega’s zijn gedreven, sociaal en kijken er naar uit om met jou samen te werken. Er zijn binnen de FUMO volop ontwikkelmogelijkheden. 

  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar op basis van de Cao SGO;
  • Uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
  • Afhankelijk van kennis en ervaring een salaris van max. € 4.048,- bruto per maand (schaal 9 o.b.v. 36-urige werkweek);
  • Bovenop je salaris: een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Te besteden aan o.a. extra verlof of salaris; 
  • Flexibele werktijden en thuiswerken;
  • Werken in een enthousiast team met volop doorgroeimogelijkheden.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Hielke Penninga, teamleider Afval, Agrarisch en Industrie. Hij is bereikbaar op 06 -  27 13 78 84 en via h.penninga@fumo.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure verkrijg je via Geertje Wierda P&O adviseur, via g.wierda@fumo.nl.

  

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan door een mail te sturen met je heldere motivatie en je cv van maximaal 2 A4tjes. Deze stuur je bij voorkeur in pdf-formaat aan komwerken@fumo.nl. Dat kan tot en met zondag 30 januari. Bij indiensttreding dient een verklaring omtrent gedrag (VOG) aangeleverd te worden.

  

Wil je meer info over de FUMO?

Ga dan naar onze website www.werkenbijfumo.nl of check onze LinkedIn pagina.

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.