Transfercoördinator (32 - 36 uur)

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor anderen om hen heen, voor de samenleving en voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis, met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief voor onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Dat is waarom we er zijn. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

Je komt te werken binnen het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau richt zich op de ondersteunende processen rondom de patiëntenbehandeling. Het bedrijfsbureau bestaat uit de onderdelen centraal planningsbureau, behandelrapportage, patiëntenadministratie, het managementsecretariaat en twee transfercoördinatoren.

Hoe ziet de functie er uit?

Als Transfercoördinator coördineer je de in, door- en uitstroom van (potentiële) patiënten. Je stemt af en onderhoudt contacten met de aan de patiënt gerelateerde instanties. Je doet onderzoek naar de juiste plaatsing van patiënten zowel binnen als buiten de Mesdag met als doel het optimaal benutten van de interne behandelcapaciteit. Je bent verantwoordelijk voor het contractbeheer bij de uitstroom van patiënten en ziet toe op de juiste financiering. In voorkomende gevallen regel je crisiszorg. Tevens draag je bij aan de implementatie van beleid en geeft richting aan de wijze waarop, ziet mede toe op de naleving van het vastgestelde beleid.

De functie Transfercoördinator is binnen de Mesdag nog relatief nieuw, dit maakt ook dat de taken en verantwoordelijkheden in deze rol nog in ontwikkeling zijn.

 

Wat kom je brengen?

Je hebt:

  • Een HBO opleiding afgerond;
  • Goede adviesvaardigheid en je kunt omgaan met complexe in- en externe overleg- en onderhandelingssituaties;
  • Aantoonbaar analytisch vermogen, met oog voor detail;
  • Ervaring met coördinerende taken;
  • Affiniteit met de (forensische) zorg en de specifieke doelgroep patiënten;
  • Affiniteit met relevante wet- en regelgeving en relevante procedures in binnen- en buitenland.

Je bent:

  • Tactvol en hulpvaardig;
  • Zelfstandig en neemt initiatief;
  • Volhardend en integer;
  • Resultaatgericht en omgevingsbewust.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Daarom heb je bij ons prima mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.

De functie is ingeschaald in FWG-groep 55. Je salaris bedraagt minimaal € 2.607,- en maximaal
€ 4.218,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd waarbij we starten met een jaarcontract.

Heb je nog vragen over deze vacature?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke de Boer, Transfercoördinator via 06-25076580.

Ben je enthousiast?

Solliciteren kan tot maandag 8 november 2021 via de link: https://vanmesdag.easycruit.com/vacancy/2806641/131891?iso=nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdagmiddag 11 november a.s. Een tweede gesprek en een assessment zullen ook onderdeel uitmaken van de procedure.

Zien wij jou graag als nieuwe collega, dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.