Portier/receptionist

 Ben jij ons visitekaartje?

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. Wij behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis, met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen wij het perspectief voor onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen wij alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

Wat ga je doen?

Als portier ben je onderdeel van de Dienst Geïntegreerde Beveiliging (DGB) en deze is geheel verantwoordelijk voor de beveiliging van de kliniek, de interne bijstand en de bedrijfshulpverlening (BHV). Je hebt als portier een ontvangstfunctie en je bent verantwoordelijk voor het veilig en klantvriendelijk ontvangen van patiënten, medewerkers en bezoekers. Je bedient de toegangsdeuren en de slagboom die toegang geeft tot het terrein. Daarnaast houd je toezicht op het entreegebied van de Mesdag. Je ontvangt bezoekers en leveranciers en informeert hen over de geldende richtlijnen en voorschriften. Je controleert bezoekers en de door hen in te voeren goederen en je meldt de bezoekers aan bij de gastheer/vrouw. Je zorgt ervoor dat de aanwezigheidsregistratie correct is. Daarnaast registreer je de verlofbewegingen van de patiënten. Buiten kantoortijden bedien je ook de telefooncentrale.

 

Wat kom je brengen?

  • Je beschikt over minimaal mbo niveau 2 werk- en denkniveau;
  • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Bent computervaardig;
  • Een flexibele instelling en het werken in onregelmatige diensten is geen probleem.

 

Wie ben jij?

  • Jij bent representatief, klantvriendelijk en gericht op samenwerking;
  • Stressbestendig en je kunt prioriteiten stellen op piekmomenten;
  • Kunt snel een juist oordeel vormen, bent besluitvaardig en daarnaar handelen; 
  • Tot slot ben jij omgevingsbewust, integer en betrouwbaar.


 Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waarbij je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in ons personeel. Daarom heb je bij ons prima mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao ggz.

De functie is ingeschaald in FWG-35. Je salaris bedraagt minimaal €2.272,- en maximaal €3.218,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk, uiteraard in overleg.

Ben je enthousiast?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harm Prins, Manager Veiligheid en behandelondersteuning, via 050 5221 355. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Solliciteren kan tot en met zondag 18 februari 2024 via de onderstaande button. De selectiegesprekken zijn gepland op vrijdag 23 februari. Zien wij jou graag als nieuwe collega, dan is een meeloopdag en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vast onderdeel van de selectieprocedure. 

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Het komt wel eens voor dat onze mails in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht komen. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.