Medewerker Technisch Systeembeheer - 36 uur

Waar ga je aan de slag?
Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delict gedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.


De afdeling Gebouwen & Techniek
bestaat uit de onderdelen Technische Dienst, Gebouwbeheer en Projecten. De medewerkers van Gebouwen & Techniek zorgen met elkaar voor een goede dienstverlening binnen de organisatie, zoals het verhelpen van een technische storing, het verstrekken van een bedrijfspas of het ontwikkelen en uitvoeren van diverse bouwprojecten. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en ontwikkeling van gebouwen, installaties en terreinen.

Als medewerker technisch systeembeheer controleer en beheer je de diverse beveiligingsinstallaties. Daarnaast onderhoud en repareer je o.a. elektrische sloten, deuren, deurdrangers en piepers. Het beheer, onderhoud en uitvoeren van controletaken van de brandmeldcentrale behoort ook tot je taken. Je zorgt zelfstandig voor het periodiek testen van diverse beveiligingsvoorzieningen, zoals hekwerkbeveiliging,  persoonsbeveiligingsinstallatie, camera’s en adviseer je op het gebied van beveiligingsinstallaties.

Verder verzorg je uitgifte en registratie van sleutels, badges en piepers. Je draagt zorg voor het verhelpen van (complexe) technische storingen aan netwerk- en beveiligingsapparatuur, infrastructuren en voor het beheer, onderhoud en bijhouden administratie van technische (beveiligings-) installaties zoals: de portofooninstallatie, brandblusvoorzieningen, de cai-installatie, de omtrekbeveiliging installatie, camera installatie, brandmeldinstallatie, telefooncentrale en persoons beveiligingsinstallatie. Ook zul je gaan meedraaien in de bereikbaarheidsdiensten van de afdeling.

Kortom we zoeken een echte technische duizendpoot.

Wat kom je brengen?

Je hebt:

  • Minimaal een MBO 4 diploma, richting elektronica/elektrotechniek.
  • Kennis van beveiligingssystemen is een pré.
  • Kennis van geautomatiseerde applicaties op het gebied van beveiliging.
  • Kennis van aanleg en beheer van (beveiligings-) apparatuur en communicatiemiddelen.
  • Vaardigheid in het signaleren, herkennen en oplossen van (de aard van) storingen.

Je bent:

  • In het bezit van een beheerder brandmeldinstallaties of bereid deze te halen en je bent in het bezit van BHV en VCA-Vol certificaat of bereid deze te halen.
  • Resultaatgericht, in nieuwe situaties kun je je snel aanpassen en je bent je bewust van de omgeving waarbinnen je werkt.
  • Samenwerkingsgericht.
  • Proactief.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waarbij je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers.

Daarom heb je bij ons prima mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ.

De functie is ingeschaald in FWG-groep 40. Je salaris bedraagt (vanaf 1 mei 2023) minimaal € 2.177,- en maximaal € 3.306,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met kans op een vast contract. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Procedure

Solliciteren kan tot en met woensdag 5 april 2023, door op onderstaande button te klikken. 

Zien wij jou graag als nieuwe collega dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), onderdeel van de procedure.

Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Anja Kluiter, (interim) Manager Gebouwen en Techniek 050-5221354.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.