Medewerker I&A (36 uur)

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze patiëntenzorg door onze informatieprocessen

en -systemen te optimaliseren?

Waar ga je aan de slag?
Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten

De afdeling Informatievoorziening & Automatisering behoort tot het organisatieonderdeel Business Control en verzorgt de informatie- en communicatietechnologie (ICT) voor alle disciplines binnen FPC Dr. S. van Mesdag. De afdeling staat midden in de organisatie en wil zorgdragen voor een professionele, snelle en accurate ICT-dienstverlening.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als medewerker I&A ben je het eerste aanspreekpunt voor gebruikers en ondersteun je de organisatie bij het oplossen van ICT-gerelateerde vragen en problemen. Dit varieert van het resetten van een wachtwoord tot het ondersteunen van de systeem- en netwerkbeheerders. Je registreert incidenten/problemen en wijzigingen, je monitort de voortgang en je handelt deze af. Tevens is CMDB- en werkplekbeheer een onderdeel van je (dagelijkse) werkzaamheden. Ook onderhoud je contacten met externe leveranciers, je koopt prijs- en kwaliteitsbewust in en je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van bestellingen. Verder ondersteun je bij het verhelpen van (complexe) technische storingen, participeer je in projecten, breng je verbeteringen aan in het netwerk en ondersteun je bij het verrichten van taken op het gebied van dagelijks technisch beheer.

Wat kom je brengen?

Je hebt:

 • een afgeronde ICT-opleiding op mbo-niveau;
 • tenminste drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met Windows 10, Windows Server 2012/2016, Office 365, mobile devices (iOS);
 • bij voorkeur ervaring met service desk tools, zoals Topdesk;
 • MCSA en ITIL-certificering of vergelijkbaar;
 • humor.

Je bent:

 • representatief
 • communicatief vaardig
 • stressbestendig
 • een teamplayer
 • kritisch

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waarbij je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Daarom heb je bij ons prima mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ.

De functie is ingeschaald in FWG-groep 35. Je salaris bedraagt minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Ben je enthousiast?

Neem voor meer informatie contact op met Johan de Groot, manager I&A (06 27 85 64 07).

Direct online solliciteren mag natuurlijk ook! Klik daarvoor op de link: https://vanmesdag.easycruit.com/vacancy/2321799/131957?iso=nl. De sluitingsdatum is 19 juni 2019. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 26 juni 2019.

Zien wij jou graag als nieuwe collega dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.