HR adviseur (24 uur)

Ben jij een HR adviseur met affiniteit en ervaring met opleiden, leren en ontwikkelen ?

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

De afdeling HR ondersteunt en adviseert het management bij allerlei HR-vraagstukken.  Klantgerichtheid en ondersteuning van het primaire proces zijn de sleutelwoorden van de afdeling. Diverse ontwikkelingen binnen de afdeling hebben geleid tot een teamplan waarin op dit moment een vacature is voor een adviseur HR met aandachtsgebied opleiden, leren en ontwikkelen.  Binnen het team werken HR adviseurs met elk hun eigen expertise gebaseerd op kennis, affiniteit en vaardigheden. Verder geldt voor alle adviseurs dat ze kliniekbreed ondersteunen bij HR taken als werving en selectie, verzuim en individuele personeelsvraagstukken. Naast de HR manager en HR adviseurs, bestaat het HR-team uit een Adviseur Inzetbaarheid en gezondheid, een HR assistent en de HR- en salarisadministratie.

Als HR adviseur maak je deel uit van dit team. Jouw specifieke aandachtsgebied is opleiden, leren en ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van het meerjarenopleidingsplan en het opleidingsbeleid. Daarnaast ben je een adviseur en sparringpartner voor medewerkers en leidinggevenden bij vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen in de breedste zin. Daar hoort bijvoorbeeld ook het verwijzen van medewerkers naar gerichte en gepaste coaching, loopbaanoriëntatie, talentmanagement i.r.t. competentiemanagement en stagecoördinatie. Tenslotte participeer je in verschillende netwerken van de samenwerkende GGZ en opleidingsorganisaties in Noord Nederland.

Je hebt

  • Een afgeronde HBO opleiding (bijv. HR of onderwijskundig);
  • Enkele jaren ervaring als opleider, coach, opleidingsadviseur of HR adviseur;
  • Affiniteit en ervaring met leren, ontwikkelen en opleiden.

Je bent

  • Een teamspeler;
  • Een stevige, onafhankelijke en vaardige gesprekspartner;
  • Pragmatisch en positief ingesteld;
  • Gericht op het beste voor de organisatie en de klant.
  • Omgevingsbewust.

Ben jij degene die wij zoeken, dan bieden we jou arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ. Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.131,- per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband. Een Verklaring omtrent gedrag is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Alfred Wasser, manager HR tel 06-11257927.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan vóór 1 maart 2021 naar de functie via onderstaande link. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 9 maart.

https://vanmesdag.easycruit.com/vacancy/2648343/109157?iso=nl

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Het komt wel eens voor dat onze mails in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht komen. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.