Coördinator Technische Dienst (36 uur)

Standvastige, taalvaardige technicus met gevoel voor de omgeving

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delict gedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

De afdeling Gebouwen & Techniek bestaat uit de onderdelen Technische Dienst, Gebouwbeheer en Projecten. De medewerkers van Gebouwen & Techniek zorgen met elkaar voor een goede dienstverlening binnen de organisatie, zoals het verhelpen van een technische storing, het verstrekken van een bedrijfspas of het ondersteunen bij bouwprojecten. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle gebouwen en terreinen van onze organisatie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als coördinator technische dienst ben je de verbindende schakel tussen de interne Mesdagorganisatie en de collega’s van de technische dienst. Je coördineert (m.b.v. van Topdesk) de dagelijkse werkzaamheden van de technische dienst door: te zorgen voor de werkverdeling en voor de planning en roostering. Je bewaakt hierbij het evenwicht tussen klantgerichtheid en de draaglast van de technische dienst. In deze functie heb je meestal te maken met de opdrachtgever (unitcoördinator/manager), de patiënt en de medewerkers. Je hebt ook veelvuldig contact met externe relaties. Jij bent in staat te prioriteren en je staat stevig genoeg in je schoenen om je collega’s danwel de (interne) klant van repliek te dienen wanneer hen gevoel van prioritering afwijkt van de jouwe. Je bent taalvaardig genoeg om dit te kunnen doen zonder de relatie te beschadigen. Je bewaakt het budget van de technische dienst, doet bestellingen en bent verantwoordelijk voor de roostering, waaronder de consignatiediensten en zorgt voor de planning en de uitvoering van het uitbesteedde onderhoud. Ook draai je zelf mee in de consignatiediensten. In geval van nood ben je in staat om de handen uit de mouwen te steken en bij te springen bij een klus. De manager Gebouwen & Techniek is degene aan wie je verantwoording aflegt, hij is ook de hiërarchisch leidinggevende van de technische dienst.

Wat kom je brengen?

Je hebt:

  • Minimaal een technische opleiding op MBO-4 niveau
  • Meerdere jaren werkervaring, dit is geen startersfunctie
  • Een VCA certificaat
  • Een BHV-certificaat
  • Een servicegerichte instelling

Je bent:

  • Flexibel
  • Standvastig
  • Stressbestendig
  • Taalvaardig
  • Je bewust van de omgeving waarin je werkt

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan in een dynamische werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met collega’s uit diverse disciplines. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in ons personeel. Daarom heb je bij ons prima mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-ggz.

De functie is ingeschaald in FWG-groep 45. Je salaris bedraagt minimaal € 1.955,- en maximaal € 3.326,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Ben je enthousiast?

Solliciteren kan tot en met 1 november 2020 via de link: https://vanmesdag.easycruit.com/vacancy/2584155/131961?iso=nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Faber, manager gebouwen en techniek: 050-5221354.

Zien wij jou graag als nieuwe collega, dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.