Behandelrapporteur (28 uur)

Krijg jij de essentiële informatie snel op papier?

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delict gedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

Als behandelrapporteur werk je binnen het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau richt zich op de ondersteunende processen rondom de patiëntbehandelingen en bestaat uit de onderdelen centraal planningsbureau, behandelrapportage, patiëntenadministratie, het managementsecretariaat en de transfercoördinatoren. De behandelrapporteurs ondersteunen de procedurele afwikkeling van de patiënten met een tbs-maatregel. Ze zijn verantwoordelijk voor een correct beheer van het tbs dossier van de tbs gestelde. Hierdoor krijgen de behandel verantwoordelijke medewerkers meer tijd om te kunnen besteden aan de directe patiëntenzorg en de behandeling. De behandelrapporteur werkt nauw samen met verschillende behandelinhoudelijke disciplines binnen de behandeling en de verschillende disciplines binnen het bedrijfsbureau.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als behandelrapporteur schrijf je conceptrapporten en -adviezen, bijvoorbeeld verlofaanvragen en verlengingsadviezen. Dit doe je onder andere op basis van het strafdossier en het patiëntendossier. Je bereidt de behandelplanbesprekingen voor en notuleert deze en je bewaakt de wettelijke termijnen binnen de behandeling en de rechtspositie van patiënten, zoals vastgelegd in de Beginselenwet Verpleging Terbeschikkinggestelden. Daarnaast verricht je (administratieve) taken, zoals het verzamelen, registreren en beheren van informatie over de patiënten binnen ons fpc.

Wat kom je brengen?

Je hebt:

  • Hbo werk- en denkniveau en een relevante hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld Rechten, SJD of Toegepaste Psychologie;
  • Affiniteit en ervaring met strafrecht en de forensische psychiatrie;
  • Ervaring in vakkundig rapporteren en goede pc-vaardigheden;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge taalbeheersing en kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden.

Je bent:

  • Flexibel en stressbestendig;
  • Integer;
  • Resultaatgericht;
  • Omgevingsbewust;
  • Een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig werken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Daarom heb je bij ons prima mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.

De functie is ingeschaald in FWG-groep 45. Je salaris bedraagt minimaal € 1.955,- en maximaal € 3.326,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een half jaar met kans op verlenging. De ingangsdatum is 1 januari 2020.

Ben je enthousiast?

Solliciteren kan tot en met zondag 15 november 2020 via de link: https://vanmesdag.easycruit.com/vacancy/2592067/131891?iso=nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Alkema, behandelrapporteur (050 5221 351), of met Theo Nauta, manager bedrijfsbureau (050-5221673).

Solliciteren kan via onderstaande button. De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagochtend 20 november a.s.

Zien wij jou graag als nieuwe collega, dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de procedure.

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Het komt wel eens voor dat onze mails in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht komen. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.