Operator

Operator
Suameer, fulltime

Binnen Essity Suameer maken we onder andere nonwoven schoonmaak- en poetsdoeken, een uniek proces binnen onze Essity organisatie en daar zijn we enorm trots op! We blijven groeien en in beweging. Heb jij de ambitie om als operator binnen zo’n omgeving te werken en het verschil te maken? Dan is dit je kans om in te stappen!

Essity Suameer zoekt operators
Zonder de beste machinecrew draait geen enkele van onze productielijnen, waarmee we bekende merken zoals Tork en Plenty maken. Als je bij ons aan de slag gaat, werk jij als operator binnen een uniek proces en daar laten we natuurlijk niet zomaar iedereen aan werken.

Al vanaf het begin van jouw loopbaan bij ons ben je nauw betrokken bij het inregelen van de productielijn en start jouw persoonlijke inwerktraject. Zodat je alle apparatuur leert kennen en volledig bent toegerust om in deze uitdagende werkomgeving aan de slag te gaan.

De functie
Je start met een training “on-the-job” om jouw machine te leren kennen, waarbij een interne begeleider jou coacht. Na het inwerktraject ben jij in staat om de hele productielijn of een gedeelte, afhankelijk van de productielijn waar je komt te staan, van een productielijn zelfstandig te bedienen.

Je bent verantwoordelijk voor de bediening van de installaties en bewaakt de voortgang en veiligheid van het hele productieproces. Een leuke en afwisselende functie, waarin je te maken krijgt met alle operationele aspecten van het productieproces zoals bijvoorbeeld het bedienen van onze lijnen en bijregelen volgens vastgestelde specificaties en werkprocedures, ombouwen, - in- en bijstellen van de lijn(en), procescontrole, het werken volgens vaste standaarden (DDS) en machine instellingen, veiligheid, kwaliteit, onderhoud en procesverbetering.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt intensief samen met je collega’s binnen de ploeg en vormt een geolied team dat gezamenlijk de verantwoordelijkheid voelt voor de installaties en de afgesproken productieresultaten. Van het moment van opkomst tot en met het moment van overdracht.

Samen bewaak je de productievoortgang, tackel je eventuele procesverstoringen en sta je in voor kleine reparaties. En als jullie er als team niet uitkomen, roep je de hulp in van onze technische experts om de productielijn zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Welke operator functie we jou bij geschiktheid kunnen aanbieden, is afhankelijk van jouw profiel.

Wie ben jij?
  • Je bent in het bezit van een technische mbo-diploma of VAPRO A of VAPRO B.
  • Meerdere jaren werkzaam als operator in de procesindustrie en basiskennis van onderhoudstechniek.
  • Je vindt het leuk om in een dynamische productieomgeving te werken en je bent bereid om je door opleiding (on-the-job) verder te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?
  • Een baan met toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden in een stabiele organisatie waarin je gaat werken met de nieuwste technologieën.
  • Als start een fulltime jaarcontract tegen een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27% ploegentoeslag, een vaste 13de maand, een bonusregeling, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
  • Een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat en waar veel aandacht is voor arbeidsomstandigheden.

Solliciteren?
Heb je belangstelling? Reageer via het sollicitatieformulier of mail je cv en korte motivatie o.v.v. Operator Essity Suameer naar mark.kwant.ext@essity.com of wil je eerst meer informatie dan kun je Mark Kwant bereiken op telefoonnummer 06 28 96 99 00. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Kijk ook op www.essity.nl voor meer informatie over onze organisatie. 

Together, we are improving lives, every day.
Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place. With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.