Electrical Supervisor

Electrical Supervisor
Hoogezand, fulltime

Zonder de beste machinecrew, ondersteund door het Resource Support Team, kan geen enkele van onze moderne productielijnen de hooggespannen verwachtingen waarmaken! Iedere dag rollen de dozen met hygiëne- en gezondheidsproducten (zoals maandverband, incontinentiemateriaal en luiers) onafgebroken van onze productielijnen. Tenminste, als jij als Electrical Supervisor je werk goed doet en zorgt dat de onderhoud strategieën voor de installaties goed worden neergezet en uitgevoerd. Een hele verantwoordelijkheid, maar vooral ook een leuke baan waarin jij je technische en organisatorische kwaliteiten helemaal in kwijt kunt! In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het team dat al het onderhoud voor de productielijnen organiseert en rapporteer je rechtstreeks aan de Department Manager.

Wat ga je doen? Jouw functie
Als Electrical Supervisor ben je onderdeel van het Resource Support Team. Je hebt een belangrijke rol bij het optimaal laten functioneren van onze productielijnen en de bijbehorende besturings-, regeltechnische- en elektrotechnische installaties. Het is jouw doel om productiestagnatie in de toekomst tot een minimum te beperken. Een uitdagende functie, want jouw aandachtsgebied is de volledige bewaking, het onderhoud, de bijsturing en het continu verbeteren van deze nog nieuwe lijnen en installaties. En daar komt heel wat bij kijken! 

Je kunt daarbij denken aan het organiseren van geplande onderhoudstops, het aansturen van toeleveranciers, het uitvoeren van de reguliere onderhoudsplannen tot het acteren op procesverstoringen en ondersteunen bij de uitvoering van correctief onderhoud. Ook heb je een belangrijke rol in projecten en modificaties waarin je op je vakgebied een leidende rol hebt en het initiatief neemt voor de voorbereiding en uitvoering van het elektrotechnische- en besturingstechnische gedeelte.

Als specialist weet jij wat er nodig is om de betrouwbaarheid van de installaties te verhogen. Je doet modificatie- en investeringsvoorstellen om de betrouwbaarheid van de installaties te verbeteren en tegelijkertijd de onderhoudskosten en stilstand door onderhoud te verlagen. In het geval van een breakdown rust jij niet tot je door analyse de kern van het probleem hebt gevonden en hierop met een onderhoudsplan kunt anticiperen.

Tenslotte heb je een belangrijke rol bij het overdragen en op peil brengen van de technische kennis van onze operators en borg je de kennisoverdracht naar de collega’s van het Technical Shift Support (TSS) team. Je krijgt er energie van en vindt het leuk om de machineteams te ondersteunen bij het oplossen en voorkomen van elektrotechnische storingen. En natuurlijk om hen te coachen bij het stellen van de juiste probleemanalyses en het verbeteren en robuuster maken van de processen. 

Uiteraard sta je er niet alleen voor; in het twee wekelijkse overleg met je collega Electrical Supervisors deel je jouw kennis en ervaringen en je werkt natuurlijk nauw samen met je collega’s van het Resource Support Team en de operators in de ploegen. Samen vormen jullie een geolied team dat de verantwoordelijkheid voelt voor de installaties en de afgesproken productieresultaten. In deze functie rapporteer je aan de Department Manager.

Wie ben jij? 
  • Je hebt een afgeronde mbo-4-/ hbo-opleiding richting Elektrotechniek, besturingstechniek of bijvoorbeeld Mechatronica.
  • Je hebt kennis van het vakgebied (met name elektro- en besturingstechniek) en ervaring opgedaan in een productie- of engineeringsomgeving.
  • Eigenlijk vinden wij persoonlijkheid en enthousiasme in deze leuke functie net zo belangrijk omdat je onze crew moet kunnen motiveren en meenemen om het onderhoud nog beter van de grond te krijgen!
  • Vanuit conceptueel denken ben je in staat om tot een heldere probleemanalyse te komen. Je bent analytisch ingesteld, kunt uitstekend in teamverband werken, toont initiatief en bent gericht op het behalen van resultaten.
  • Je gelooft in het belang van standaarden in onze sterk geautomatiseerde productieomgeving en durft mensen ook aan te spreken als er van deze standaarden wordt afgeweken. 
  • Ten slotte ben je nieuwsgierig en leergierig en bereid om door opleiding in jezelf te blijven investeren. 

Wat bieden wij jou?
  • Een baan met toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden in een stabiele organisatie waarin je gaat werken met de nieuwste technologieën.
  • Als start een fulltime jaarcontract tegen een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13de maand, 25 vakantiedagen, een bonusregeling, een prima pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
  • Een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat en waar veel aandacht is voor arbeidsomstandigheden en opleidingsfaciliteiten.

Solliciteren? 
Heb je belangstelling? Reageer via het sollicitatieformulier of mail je cv en korte motivatie naar mark.kwant.ext@essity.com. Neem voor nadere informatie contact op met Mark Kwant via 06-28969900 of mail naar Kyle Goedhart via kyle.goedhart@essity.com (Department Manager). Voor meer informatie over de organisatie kun je kijken op www.essity.nl.

Essity Hoogezand 
Essity B.V. is een internationale organisatie, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Ongeveer 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks een van deze producten. De merken zijn bijvoorbeeld TENA, Tork, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus en Tempo. Essity is over de hele wereld in ongeveer 150 landen werkzaam. 

In Nederland staan diverse fabrieken, waarvan de grootste in Hoogezand staat, Essity Operations Hoogezand B.V. In Hoogezand werken ruim 500 medewerkers waar bekende merken zoals TENA Lady, TENA Pants en Libero Up&Go worden geproduceerd. Naast drie productie-units, dragen verschillende ondersteunende units en afdelingen bij aan het eindresultaat: Logistiek, Plant Support, Controlling, Human Resources, Quality en RESH (risk-management, environment, safety, health).

Vanuit een volledig geautomatiseerd distributiecentrum vinden de producten hun weg naar de klant. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De site van Essity in Hoogezand is erg dynamisch, elke dag is weer anders. Door de investeringen van de afgelopen jaren en geplande investeringen in de komende jaren, staat er een modern machinepark waarbij constant wordt geïnvesteerd in de nieuwste productietechnieken. Ook aan het ontwikkelen van de mensen wordt binnen Essity zorgvuldige aandacht besteed.

Together, we are improving lives, every day. Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place. With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.