Logistiek Planner/Supply Service Medewerker

Logistiek Planner/ Supply Service Medewerker
Hoogezand, fulltime

Vanuit onze fabriek in Hoogezand, waar 19 productielijnen 24 uur per dag producten voor persoonlijke verzorging (incontinentie producten) produceren, vinden dagelijks zo’n 2.250 pallets met eindproducten hun weg naar onze klanten en distributiecentra in de hele wereld. Dag in dag uit staan we met ons Supply Chain team voor de uitdaging om deze complexe logistieke operatie in goede banen te leiden. Ga er maar aan staan! Met een enorm assortiment, verschillende warehouses en gemiddeld zo’n 70 vrachtwagens die dagelijks worden ingezet en door jou en je collega’s van laadorders worden voorzien.

De functie
Als Logistiek Planner, wij spreken intern liever van Supply Service Medewerker, in deze dynamische productieomgeving wordt veel van je gevraagd. Uitdaging, afwisseling en het betere puzzelwerk, dat is hoe je collega’s deze baan omschrijven. Samen met deze collega’s zorg jij ervoor dat de operationele doelen van deze fabriek op het gebied van service, voorraadbeheer en logistieke kosten worden behaald. Als jij de puzzel goed legt, maak je iedere dag het verschil en zorg je dat onze transporteurs met volle vrachtwagens de weg op gaan.

Wat ga je doen?
Een belangrijk deel van je werkzaamheden bestaat uit het analyseren van de masterdata uit ons ERP-systeem SAP, die daar door de Supply Network Planners in wordt gezet. Jij vertaalt deze data in laadorders en zorgt ervoor dat de bijbehorende transportdocumenten worden aangemaakt. Eenvoudig geschreven, maar daarbij gaat het juist om de details die uiteindelijk het verschil maken voor de verdere “flow”. De achterliggende vraag; wat is de meest optimale routing voor de betreffende artikelen?

Achter de schermen houd jij het overzicht en zorg je dat alle radertjes in deze minutieuze logistieke operatie steeds blijven draaien. Als jij je werk goed doet, worden de warehouses goed beleverd, zijn tekorten snel in beeld en vinden onze producten efficiënt en zonder onnodig oponthoud hun weg naar de eindgebruikers. Alles draait in deze functie om efficiency, control en goed samenwerken. Niet alleen met je collega’s binnen de Supply Chain, maar ook onze transporteurs en counterparts in de markt.

Overigens is niet alles in beton gegoten! Bij Essity geloven we in continue procesverbetering; jij als expert weet uit de praktijk als geen ander hoe je de werkzaamheden nog slimmer en efficiënter kunt vormgeven. We bieden je graag de ruimte om mee te denken, met verbetervoorstellen te komen en die bij goedkeuring te implementeren als nieuwe werkstandaard.

Wie ben jij?
  • Je hebt een relevante mbo-/hbo-opleiding afgerond in de richting van logistiek, transport of planning en (bij voorkeur) relevante werkervaring in een internationale werkomgeving.
  • Je hebt een sterke affiniteit met logistiek en transport, kunt snel schakelen en bent handig met ERP-systemen (o.a. SAP en Excel).
  • Je krijgt energie van procesverbetering en bent creatief en vasthoudend als het gaat om het oplossen van complexe planningsvraagstukken.
  • Je beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is goed, extra talen zijn een pre.
  • Ten slotte ben je nieuwsgierig en leergierig en bereid om door opleiding in jezelf te blijven investeren.

Wat bieden wij jou?
  • Een baan met toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden in een stabiele organisatie waarin je gaat werken met de nieuwste (planning)technologieën en echt het verschil kunt maken op je vakgebied.
  • Als start een fulltime jaarcontract tegen een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13de maand, 25 vakantiedagen, een bonusregeling, een prima pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
  • Een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat en waar veel aandacht is voor arbeidsomstandigheden en opleidingsfaciliteiten.

Solliciteren?
Heb je belangstelling? Reageer uiterlijk 13 april 2021 via het sollicitatieformulier of mail je cv en korte motivatie naar mark.kwant.ext@essity.com. Bel voor nadere informatie naar Mark Kwant via telefoon 06-21438825. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.essity.nl.

Essity Hoogezand
Essity B.V. is een internationale organisatie, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Ongeveer 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks een van deze producten. De merken zijn bijvoorbeeld TENA, Tork, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Tempo. Essity is over de hele wereld in ongeveer 150 landen werkzaam.

In Nederland zijn diverse sites. In Hoogezand staat de grootste Essity fabriek van Nederland, Essity Operations Hoogezand B.V. Bij Essity Operations Hoogezand werken ruim 500 medewerkers waar bekende merken, zoals TENA Lady, TENA Pants en Libero Up&Go worden geproduceerd. Naast drie productie-units, dragen verschillende ondersteunende units en afdelingen bij aan het eindresultaat: Logistiek, Plant Support, Controlling, Human Resources en Quality en RESH (risk-management, environment, safety, health).

Vanuit een volledig geautomatiseerd distributiecentrum vinden de producten hun weg naar de klant. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De site van Essity in Hoogezand is erg dynamisch, elke dag is weer anders. Door de investeringen van de afgelopen jaren en geplande investeringen in de komende jaren, staat er een modern machinepark waarbij constant wordt geïnvesteerd in de nieuwste productietechnieken. Ook aan het ontwikkelen van de mensen wordt binnen Essity zorgvuldige aandacht besteed.

Together, we are improving lives, every day.
Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place. With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.