Senior Medewerker Financial Accounting

De afdeling Financiële Administratie van het SSC Espria bestaat uit de teams financial accounting, financial control, finance specialisten, crediteuren, facturatie, treasury & cash en debiteurenbeheer. Binnen het team financial accounting zoeken wij een enthousiaste:

Senior Medewerker Financial Accounting
32-36 uur per week, standplaats Beilen

Wat ga je doen?

Als senior medewerker financial accounting ben jij voor één van onze klanten het aanspreekpunt voor de verwerking van de financiële administratie. Je hebt een belangrijke rol in de maand- en tertaalafsluiting en je hebt een controlerende functie op de financiële administratie. Daarnaast vervul je een rol in de projecten die ontstaan en die spelen.

Je hebt een kritische houding en combineert dit met gedegen controlewerk waarin doordenken een belangrijk aspect is. Je verwerkt journaalposten (w.o. memoriaal) op basis van vastgestelde processen en draagt mede zorg voor de opstelling van de concept jaarrekening en periodieke rapportages. Je signaleert proactief knelpunten in de financiële administratie welke afbreuk doen aan de betrouwbaarheid hiervan en lost deze op. Daarnaast beschik je over kennis van meer complexe posten in de administratie en administreert deze.

Je weet met frisse ideeën je collega’s te enthousiasmeren zodat het team financial accounting iedere dag een beetje beter wordt! Jouw doelstelling is om samen met je collega’s de zorgorganisaties optimaal te ondersteunen.

Normaliter werk je grotendeels vanuit Beilen, eventueel deels vanuit huis en soms bij de zorgorganisaties. Door de COVID-19 beperkingen werken we momenteel grotendeels vanuit huis.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk en denk niveau;
 • Je hebt ervaring als (senior) medewerker financiële administratie en bent toe aan een volgende stap;
 • Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden leg je gemakkelijk contacten met onder andere de financial controllers van onze groepsmaatschappijen;
 • Je kunt verbanden leggen tussen gegevensverwerking en de consequenties voor de administratieve organisatie en interne controle;
 • Excel kent voor jou geen geheimen;
 • Ervaring met Exact Financials 7, zorgfinancieringen en verslaglegging is een pré;
 • Je denkt in oplossingen en staat open voor veranderingen;
 • Je bent enthousiast over methodieken als Lean en Scrum;
 • Je hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een functie in een groot en professioneel Shared Service Center dat onderdeel uitmaakt van één van de grootste zorgaanbieders van Nederland. Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en een afwisselende functie in een collegiale werkomgeving;
 • Een gezellig laagdrempelig team wat zich kenmerkt door een informele sfeer;
 • Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker een abonnement op het online trainingsprogramma GoodHabitz;
 • Er is voldoende ruimte voor het volgen van vakgerichte cursussen en trainingen;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50;
 • Wij bieden jou een contract voor in eerste instantie een jaar met de intentie het contract daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;

Wie zijn wij als SSC Espria?

De ondersteunende diensten van Espria zijn ondergebracht in het Shared Service Center (SSC).
Het SSC bestaat uit de afdelingen Personeels- en salarisadministratie (PSA), Financiële Administratie (FA), Informatievoorziening, Automatisering, Control en Inkoop. Het SSC Espria helpt de zorgbedrijven hun doelstellingen te realiseren. Werken bij SSC Espria betekent werken in een fijne en dynamische omgeving waarbij de kernwaarden betrokkenheid, vakmanschap, samenspel en waarmaken centraal staan. Onze mensen maken onze dienstverlening. In ons SSC werken circa 230 professionals samen binnen verschillende afdelingen in Beilen en in Purmerend. Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk. We maken daarbij gebruik van methoden als Lean en Scrum. Voor meer informatie over SSC Espria verwijzen we je graag naar onze website www.sscespria.nl.

Hebben wij je interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie, stuur dan je sollicitatiebrief en CV uitsluitend digitaal voor 15 juni 2021 naar SSC Espria via sollicitatiebutton.

Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Arjan Tuin, Teamleider Financial Accounting, 06-23112303.

Solliciteren