Procesbegeleiders

Espria biedt zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen. Daar waar mogelijk zorgen we ervoor dat mensen zo lang mogelijk regie houden over hun eigen leven en als het kan helpen we zodat mensen de regie terugkrijgen. Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander en De Trans.

De druk op de zorg is en blijft hoog. Veelal werken mensen vanuit een passie in de sector, maar de uitdagingen zijn groot: meer cliënten, minder medewerkers, hogere eisen, minder budget per cliënt.
Het optimaal benutten van digitale en technologische ontwikkelingen in de zorg kan helpen om ook in de toekomst goede zorg te kunnen bieden. Vandaar de start van het programma ‘Digitaal aan Zet!’

Voor het programma Digitaal aan Zet zijn wij voor ons team op zoek naar twee enthousiaste:

Procesbegeleiders (0,8-1,0 FTE)

Wat gaan we doen?

Digitalisering en technologie bieden steeds meer nieuwe mogelijkheden in de zorg. Ze ondersteunen ons in ons dagelijks werk én helpen de zelfregie en kwaliteit van leven van onze cliënten/patiënten vergroten. Naast vernieuwing op korte termijn, is het programma ook gericht op de lange(re) termijn.

We gaan met een klein team samen met collega’s uit onze zorgbedrijven op zoek naar technologie die de cliënt/patiënt helpt in het dagelijks leven en medewerker ondersteuning geeft bij de uitvoering van werkzaamheden. Daarbij investeren we in scholing, zodat medewerkers optimaal in staat worden gesteld de technologie in hun werk toe te passen. We gaan samen op zoek naar de beste manier van werken en om lerend en experimenterend dat wat waarde toevoegt slim te benutten.

In het programma werken we aan meerdere projecten waarmee de digitale strategie van Espria wordt gerealiseerd.

Wat ga jij voor ons doen?

Als procesbegeleider speel je een grote rol in de ontwikkeling en implementatie van onze digitale ambities. Jij zorgt altijd dat eHealth en innovatie ondersteunend zijn aan de zorgprofessionals en cliënten. Zo maak je impact en zet je continu digitale kansen in om de zorg nog mooier en beter te maken. Vanuit jouw kennis en ervaring ontwerp, leidt en faciliteer je projectactiviteiten voor uiteenlopende projecten. Je organiseert interne en externe kennisdeling en draagt bij aan het gezamenlijke leerproces. Dit doe je vanuit ons compacte Digitaal aan Zet-team en samen met collega’s uit onze zorgbedrijven en externe partners

Wie zoeken we?

Je bent een zelfstandige aanpakker en krijgt door je enthousiasme mensen in beweging. Om actief te kunnen ondersteunen ben je een overtuigende gesprekspartner die ervaring heeft met veranderen. Je kunt goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en bent een verbinder pur sang. Ook ben je een teamplayer, die goed kan plannen en organiseren en die daadkrachtig en resultaatgericht werkt. Je vindt het leuk om actief mee te denken over ons programmaplan, de wijze waarop wij dat gaan realiseren en jouw rol daarin.

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO+/academisch werk- en denkniveau, het liefst gerelateerd aan zorg, design of toegepaste technologie;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met organisatorische veranderingen in relatie tot implementatie, optimalisatie, beheer of procesanalyse.
  • Tactvol en flexibel in communicatiestijlen;
  • Verbindend met uitstekende adviesvaardigheden;
  • Hands-on mentaliteit. In ons team doen wij alles wat nodig is;

Affiniteit met zorg en eHealth, innovatie en data gedreven werken, en werkervaring in een grote organisatie zijn een pre.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een geweldige kans om je in de volle breedte van je vakgebied door te ontwikkelen in een dynamische organisatie met een positieve, informele bedrijfscultuur. Je werkt samen in een klein team, maar hebt veel contacten binnen en buiten Espria.
Onze standplaats is Beilen, maar thuis werken of vanuit andere locaties van Espria is mogelijk of hoort er soms bij.

Op deze functie is de CAO VVT van toepassing. De functie is gewaardeerd in FWG 60. Daarnaast krijg je de beste en leukste collega’s die je kunt vinden. Het betreft een functie voor 36 uur per week en in eerste instantie voor 12 maanden. Een werkweek van 32 uur is bespreekbaar.

En nu?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief en CV, uitsluitend digitaal, voor 26 januari naar SSC Espria, t.a.v. Mirjam Tamboer, via het e-mailadres

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Bruijniks (06-28457145) of René Blook (06-51283722).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.