Medewerker Backoffice Salarisadministratie

Espria verleent zorg aan kwetsbare mensen. Wij ondersteunen mensen zodat ze zo lang mogelijk regie houden over hun eigen leven en als het kan helpen we, zodat mensen de regie terugkrijgen. Hierbij richten we ons primair op de zorglijnen: verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg. Espria is een van de grootste zorgwerkgevers in Nederland en bestaat o.a. uit Evean, Icare, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, De Trans en de Ledenvereniging.

Aangenaam, wij zijn het SSC Espria, afdeling Personeels- en Salarisadministratie. Een team van circa 40 mensen. De PSA bestaat uit een servicedesk PSA, een aantal backoffice teams en een team PSA specialisten. Binnen het team salarisadministratie zoeken wij een:

Medewerker Backoffice Salarisadministratie

(Standplaats Beilen – bepaalde tijd, voor 24 uur per week )

Wat ga je doen?

Als medewerker backoffice salarisadministratie houd je je bezig met het verwerken van administratieve gegevens zodat salarissen en overige vergoedingen correct en tijdig aan medewerkers worden uitbetaald. Daarnaast beantwoord je (complexe) vragen over salarisgerelateerde vraagstukken. Als team dragen we de verantwoordelijkheid voor een tijdige, juiste salarisverwerking, dit doen we samen. We zoeken een teamplayer die goed is in het vak.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Je controleert geautomatiseerde aangeleverde mutaties aan de hand van gestandaardiseerde controles en brengt zo nodig correcties aan
 • Je voert mutaties door die vanwege de bijzondere aard van de mutaties niet gedaan kunnen worden door de geautomatiseerde systemen;
 • Je verricht controles op door je collega’s ingevoerde gegevens, de output van de verwerking en zorgt voor de eventuele correctieberekeningen en de controle hierop;
 • Je stelt opdrachtformulieren voor handmatige betalingen op
 • Je geeft je collega’s van de servicedesk PSA uitwerking van vraagstukken die door de eerste lijn worden doorgezet. 
 • Je bewaakt de toepassing van de CAO, secundaire arbeidsvoorwaarden, sociale wetgeving, sociaal plan en andere personele regelingen.

Onze ideale kandidaat 

 • Heeft goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling
 • Is iemand die affiniteit heeft met personeels- en salarisadministratie (ervaring is een grote pré)
 • Is in het bezit van minimaal een MBO diploma, aangevuld met het praktijkdiploma loonadministratie (PDL)
 • Heeft kennis van geautomatiseerde personeelsregistratiesystemen (voorkeur Beaufort) en office apllicaties
 • Heeft een nauwkeurige en systematische manier van werken

Ben je een HBO-schoolverlater (bijv. HRM of MER), dan nodigen we je ook van harte uit te reageren.

Wie zijn wij bij het SSC Espria?

De ondersteunende diensten van Espria zijn ondergebracht in het Shared Service Center (SSC). Het SSC bestaat uit de afdelingen Automatisering, Informatievoorziening, Control, Personeels- en Salarisadministratie (PSA), Inkoop en de Financiële Administratie. SSC Espria helpt de zorgbedrijven hun doelstellingen te realiseren. Werken bij SSC Espria betekent werken in een fijne en dynamische omgeving. Onze mensen maken onze dienstverlening. In het SSC Espria werken circa 230 professionals samen binnen verschillende afdelingen in Beilen en in Purmerend. Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk. We maken daarbij gebruik van methoden als Lean en Scrum. Eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en hiervoor worden dan ook ruime mogelijkheden geboden.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke startersfunctie met doorgroeimogelijkheden
 • Een afwisselende baan binnen een leuk team in een groot shared service centrum
 • Het salaris is op basis van functiewaarderingsgroep (FWG) 35
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
 • Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd.

Wil je je breder ontwikkelen en liever fulltime werken in een combinatiefunctie van salarisadministratie met verzuim- of personeelsadministratie, solliciteer dan ook.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Dat vinden wij leuk! Stel jezelf voor 30 augustus 2019 voor in een brief en CV en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Solliciteer uitsluitend via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina of onze website.

Solliciteren

Voor meer informatie met betrekking tot deze functie kan je contact opnemen met Pauline van der Westen (pauline.vanderwesten@espria.nl) op telefoonnummer 06 512 099 76
  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.