Communicatieadviseur

Espria biedt zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen. Daar waar mogelijk zorgen we ervoor dat mensen zo lang mogelijk regie houden over hun eigen leven en als het kan helpen we zodat mensen de regie terugkrijgen. Espria bestaat uit o.m. de organisaties Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander en De Trans.

De druk op de zorg is en blijft hoog. Veelal werken mensen vanuit een passie in de sector, maar de uitdagingen zijn groot: meer cliënten, minder medewerkers, hogere eisen, minder budget per cliënt.
Het optimaal benutten van digitale en technologische ontwikkelingen in de zorg kan helpen om ook in de toekomst goede zorg te kunnen bieden. Vandaar de start van het programma ‘Digitaal aan Zet!’


Voor het programma Digitaal aan Zet zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Communicatieadviseur
(Standplaats Beilen, 32-36 uur)


Wat gaan we doen?

Digitalisering en technologie bieden steeds meer nieuwe mogelijkheden in de zorg. Ze ondersteunen ons in ons dagelijks werk én helpen de zelfregie en kwaliteit van leven van onze cliënten/patiënten vergroten. Naast vernieuwing op korte termijn, is het programma ook gericht op de lange(re) termijn.

We gaan met een klein team samen met collega’s uit onze zorgbedrijven op zoek naar technologie die de cliënt/patiënt helpt in het dagelijks leven en medewerker ondersteuning geeft bij de uitvoering van werkzaamheden. Daarbij investeren we in scholing, zodat medewerkers optimaal in staat worden gesteld de technologie in hun werk toe te passen. We gaan samen op zoek naar de beste manier van werken en om lerend en experimenterend dat wat waarde toevoegt slim te benutten.

In het programma werken we aan meerdere projecten waarmee de digitale strategie van Espria wordt gerealiseerd. Dit geldt ook voor meer randvoorwaardelijke projecten zoals het realiseren van een nieuwe digitale werkomgeving en goede en schaalbare internetverbindingen op alle locaties.

Wat ga jij voor ons doen?

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het uitvoeren van onze communicatiestrategie, gericht op zowel interne als externe doelgroepen. Je ondersteunt de communicatie vanuit de diverse projecten en volgt op de voet wat er in die projecten gebeurt, soms door deel te nemen aan projectactiviteiten. We streven naar eenvoudige en aantrekkelijke communicatie, bijvoorbeeld ondersteund met filmpjes of infographics. Je haalt goede praktijkvoorbeelden en persoonlijke verhalen op, bijvoorbeeld door het houden van interviews en kunt al deze input vertalen in aansprekende content.

Wie zoeken we?

Je bent een zelfstandige aanpakker en krijgt door je enthousiasme mensen in beweging. Om actief te kunnen ondersteunen ben je een overtuigende gesprekspartner die ervaring heeft met veranderen. Je kunt goed samenwerken en een netwerk opbouwen. Je denkt actief mee over hoe communicatie kan bijdragen aan het succes van het programma en vertaalt dit in communicatiemiddelen, campagnes etc.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in marketing en/of communicatie.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare communicatiefunctie.
  • Sterk in schrijven voor verschillende doelgroepen.
  • Ervaring met het inzetten van andere communicatiemiddelen zoals video en infographics.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Affiniteit met zorg en technologie, en werkervaring in een grote organisatie zijn een pre.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een geweldige kans om je in de volle breedte van je vakgebied door te ontwikkelen in een dynamische organisatie met een positieve, informele bedrijfscultuur. Je werkt samen in een klein team, maar hebt ook contacten met de communicatieadviseurs van onze zorgorganisaties. Op deze functie is de CAO VVT van toepassing. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week en in eerste instantie voor 12 maanden.

En nu?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief en CV, uitsluitend digitaal, voor 26 januari naar SSC Espria, t.a.v. Mirjam Tamboer, via het e-mailadres

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Bruijniks (06-28457145) of René Blook (06-51283722).


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.