Allround medewerker PSA

Wij zijn het Shared Service Center (SSC) Espria. Het SSC Espria bestaat uit de volgende onderdelen: SSC Financiën & Administratie (FA), SSC ICT en SSC Facilitair. Samen met de zorgorganisaties creëren we impact. We zorgen voor vernieuwende oplossingen die bijdragen aan de best mogelijke zorg. Dat is wat ons drijft.

De afdeling Personeels- en Salarisadministratie (PSA) heeft als primaire doelstelling het verlenen van  expertise en dienstverlening op het gebied van PSA aan de zorgorganisaties van Espria. Daarnaast houden wij ons bezig met het beheren en door ontwikkelen van de HR- en salaris applicaties. De afdeling PSA bestaat uit ca. 36 fte en uit  de teams servicedesk, PSA-specialisten, personeelsadministratie, salarisadministratie, subsidies en verzuim.

Voor onze afdeling zoeken wij een enthousiaste

Allround medewerker PSA

24 - 36 uur per week, standplaats Beilen

Wat ga je doen?

Als allround medewerker PSA ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige personeels- en salarisadministratie, dit doen we samen. Als Allround medewerker PSA ben je inzetbaar bij de teams servicedesk, personeels- en salarisadministratie. Je werkzaamheden zijn dus divers en uitdagend.

Je zal je voornamelijk bezighouden met het verwerken van administratieve gegevens op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Daarnaast  bewaak je de toepassing van de CAO, secundaire arbeidsvoorwaarden, sociale wetgeving en andere personele regelingen. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van documenten in het digitale personeelsdossier.

Je hebt contact met leidinggevenden, M&A adviseurs en (toekomstige) medewerkers. Je vult en beheert onze kennisbank met vragen en antwoorden (o.a. de FAQ) en draagt hierdoor bij aan verbeterde informatievoorziening en communicatie aan de klant, met als effect vermindering van vragen.

Wie ben jij:

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma niveau 4
 • Je bent bekend met systemen en processen op het gebied van personeels- en salarisadministratie en MS Office applicaties
 • Je bent klantgericht, sociaal en communicatief vaardig en accuraat
 • Je bent flexibel en zelfstandig maar ook een teamplayer
 • Je bent daadkrachtig en pro-actief
 • Iedere dag zorg je ervoor dat je met jou enthousiasme onze klant verder helpt.

Wat bieden we jou?

 • Een plezierige en dynamische omgeving waar onze kernwaarden ‘betrokkenheid, vakmanschap, samenspel en waarmaken’ centraal staan;
 • Een unieke organisatie om voor te werken. Espria is één van de grootste zorgorganisaties van Nederland;
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken (hybride werken);
 • Eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en hiervoor worden dan ook ruime mogelijkheden geboden;
 • Een functie die gewaardeerd wordt binnen de cao VVT.
 • Een contract voor in eerste instantie de duur van 1 jaar, maar met de intentie voor onbepaalde tijd;
 • En: je krijgt fijne collega’s die jou graag verwelkomen!

Hebben wij je interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie solliciteer dat via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. 

Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Agnes Jansen (06 222 41 292) of Alex Zwiers (06 511 89 023) beiden Teamleider PSA.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.