Junior medewerker sales & partnerships

Wil jij leren over het sluiten van wederzijds interessante partnerships en het bieden van de ultieme beleving van een event voor relaties? Of ben je al een meester in het herkennen van commerciële kansen en de meerwaarde van partnerships? Wij hebben dé baan/opdracht voor jou! ESNS zoekt een medewerker Sales & Partnerships. Je netwerk groeit exponentieel met (muziek)professionals en je kan leren over allerlei verschillende vormen van partnerships in een internationale setting. Het komt allemaal samen tijdens het event in januari, waar jij er met het team voor zorgt dat onze partners maximaal kunnen profiteren van de samenwerking met ESNS.

Wat ga je doen?

Bij ESNS kom je in een klein sales team terecht waarin alle ruimte is om je verder te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de commerciële partnerships van ESNS en ondersteunt de coördinator Commerciële partnerships bij intern en extern relatie/stakeholder management. Je plant en creëert (direct) mailings, advertenties, andere on-/offline publicaties en partner events. Daarnaast identificeer je nieuwe prospects en denk je mee over passende communicatie naar deze partijen toe.

Daarnaast heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Bijhouden van afspraken met partners en zorgen voor correcte opvolging daarvan.
  • Meedenken met het team over de kansen op het gebied van partnerships.
  • Assisteren van de coördinator Commerciële Partnerships tijdens ESNS in relatiebeheer en ontvangst.
  • Assisteren in communicatie met ESNS Business Club-leden (Gronings netwerk van ondernemers met een warm hart voor ESNS)

Wie ben jij?

ESNS is op zoek naar een leergierige en enthousiaste collega die het volgende meebrengt:

  • Je hecht net als wij belang aan het nauw samenwerken met elkaar in een internationale, creatieve en informele organisatie;
  • Je bent accuraat en secuur;
  • Je vindt het leuk om het gasten naar de zin te maken, daarbij ben je bereid om altijd net een stapje meer te zetten dan strikt noodzakelijk.
  • Je hebt tonnen energie om er de schouders onder te zetten;
  • Je spreekt, schrijft en leest vloeiend Nederlands en Engels: mailt, belt, schrijft in beide
  • Je hebt geen werkervaring of opleiding op dit gebied nodig, maar ervaring met projectmatig werken is wel een pré.

Wat bieden we jou?

Een zzp-opdrachtovereenkomst van 1 november 2022 (indien mogelijk start in oktober) tot en met januari 2023 in de context van ons internationaal gerenommeerde evenement.

Je werkt in een ambitieuze organisatie met medewerkers door heel Nederland en partners in binnen en buitenland. We houden ons hoofdkantoor in Groningen en hebben een klein kantoor in Amsterdam-Noord. Honorering gebaseerd op schaal 4 (trede afhankelijk van ervaring) conform CAO Poppodia en -Festivals 2022-2023. Daarnaast zijn er secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding, coachingsuren, thuiswerkplek faciliteiten en een reisbudget voor Europese festivals.

De inzet is gemiddeld 1,5 dagen per week, oplopend tot fulltime in de week van het evenement.

Wie zijn wij?

Al meer dan 35 jaar staat Groningen in januari een paar dagen op zijn kop door ESNS, het Europese muziekplatform voor meer dan 4.000 muziekprofessionals, jaarlijks ruim 350 Europese acts en duizenden muziekliefhebbers. ESNS heeft als missie meer aandacht te genereren voor Europese popmuziek en Europese artiesten een effectieve springplank te bieden naar internationaal succes. De belangrijkste activiteiten zijn de conferentie, de festivals Eurosonic en Noorderslag en de twee Europese projecten: de Music Moves Europe Awards en het ESNS Exchange programma. 

De speerpunten van het beleid zijn de komende jaren: wereldwijd Nederlandse en Europese artiesten centraal zetten, duurzaamheid, inclusiviteit en verjonging. ESNS werkt volgens de volgende codes: Code Diversiteit & Inclusie, Fair Practice Code en Governance Code Cultuur, en is aangesloten bij de Green Deal en Key Change. ESNS (Eurosonic Noorderslag) ambieert in haar organisatie een afspiegeling te zijn van de wereld waarin we leven (en de sector waarin we werken). We nodigen iedereen, van alle culturele/sociale achtergronden, uit om te solliciteren.

ESNS is georganiseerd in de afdelingen Bedrijfsvoering, Programma, Productie en Business & Development. De medewerker Sales & Partnerships is onderdeel van het team Sales en valt onder verantwoordelijkheid van het Hoofd Business & Development.

Heb je interesse?

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen of behoefte meer informatie dan kan je terecht bij Nadine Zijp ( Hoofd Business&Development); of 050 744 03 35. Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan voor 10 oktober je sollicitatie via https://esns.recruitee.com/.