Servicetechnicus Utiliteit

regio Groningen

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services

Dit ga je doen als Servicetechnicus Sprinkler

Als Servicetechnicus Sprinkler techniek bij EQUANS voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij verschillende klanten in de regio Noord en is geen dag hetzelfde.
Je krijgt opdracht om het geplande onderhoud uit te voeren of om een storing aan deze sprinklerinstallaties op te lossen en daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen.
Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de ontwikkeling van deze afdeling.

Dit breng je mee

  • Om de rol van Service Technicus Sprinklertechniek bij EQUANS te kunnen vervullen, heb je:
  • Een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op mbo niveau 3 of 4 nodig
  • Aangevuld met eventueel vakgerichte opleidingen in de fire safety / sprinkler
  • Vanzelfsprekend beschik je over ruime ervaring binnen een soortgelijke functie

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als marktleider van Nederland zet EQUANS met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot van deze vacature op de site van Equans. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via leon.hut@engie.com of telefonisch op 06 825 23 638.

Naar Equans