Secretaresse (24-32 uur per week)


   


De Groninger Huisartsen Coöperatie (GHC), de Huisartsenkring Groningen en Elann werken nauw samen om huisartsen in de regio Groningen en Noord-Drenthe te ondersteunen. Gezamenlijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste secretaresse ter ondersteuning van onze organisaties.


Wie zijn wij?

De Groninger Huisartsen Coöperatie (GHC) is een zorggroep voor en door huisartsen in de provincie Groningen en Noord-Drenthe. Met meer dan 250 aangesloten huisartsen en vele ketenpartners richt de GHC zich op de kwaliteitsverbetering van de (keten)zorg aan chronisch zieken en ouderen. Ook ondersteunt de GHC huisartsenpraktijken door zorg op een vernieuwende manier te organiseren, bijvoorbeeld wat betreft diagnostiek en digitalisering. Daarnaast draagt de GHC bij aan de uitvoering van het VWS-programma ‘De Juiste Zorg op de Juiste Plek’ in het werkgebied van de GHC.


De Huisartsenkring Groningen maakt onderdeel uit van de Landelijk Huisartsen Vereniging (LHV) en behartigt de belangen van de huisartsen in de provincie Groningen en Noord-Drenthe.

Elann is de ondersteuningsorganisatie voor huisartsen in de provincie Groningen.Elann organiseert nascholingen voor huisartsen, hun praktijkpersoneel en andere beroepsgroepen in de eerste lijn, en biedt daarnaast ondersteuning op maat voor huisartsen.


De functie

Als secretaresse ben je – samen met de andere collega- de spin in het web bij de secretariële ondersteuning van de drie genoemde organisaties, waardoor je mede bijdraagt aan de nauwe onderlinge samenwerking tussen deze organisaties.

In deze rol bied je proactief ondersteuning aan het bestuur van de Huisartsenkring Groningen, het bestuur en het management van de GHC en aan de directeur van Elann. Je verzorgt de werkzaamheden met grote nauwkeurigheid. Servicegerichtheid en kwaliteit staan voor jou op de eerste plaats. Je denkt vooruit, werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je kunt snel schakelen en anticipeert met gemak op aankomende activiteiten, zoals bestuursvergaderingen en andere relevante afspraken.


Werkzaamheden

 • Het notuleren van (bestuurs- en leden-) vergaderingen en het bewaken van de voortgang van besluitvorming en uit de vergadering voortkomende acties;
 • Het beoordelen en verwerken van telefonische contacten, (digitale) post en correspondentie;
 • Het initiëren en plannen van bestuurlijke overlegcycli;
 • Het organiseren en voorbereiden van (bestuurs- en leden-) vergaderingen;
 • Het zorgdragen voor (gedeeltelijke) taakwaarneming bij afwezigheid van de collega.


Plek in de organisatie

Als secretaresse maak je deel uit van het secretariaat van Elann, Huisartsenkring Groningen en GHC. Alle organisaties zijn gevestigd aan de Paterswoldseweg 806 in Groningen.


Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan in een prettige en informele werkomgeving. De locatie is goed bereikbaar en wij beschikken over eigen parkeerplaatsen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris en een goede pensioenregeling. De inschaling is afhankelijk van kennis en werkervaring. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.


Wij vragen

 • Een servicegerichte, proactieve en op samenwerking gerichte werkhouding;
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden;
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen, beschikt over politiek/bestuurlijke sensitiviteit en je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus;
 • Je bent een organisator met veel overzicht en werkt gestructureerd;
 • Je bent goed in staat om zelfstandig en resultaatgericht te werken;
 • Je bent flexibel, ook in werktijden (en bereid om in voorkomende gevallen tijdens de avonduren te werken).

Vereiste opleiding/ervaring

 •  Hbo werk- en denkniveau;
 • Afgeronde secretaresseopleiding op hbo-niveau;
 • Werkervaring met het Microsoft Office pakket en affiniteit met ICT-applicaties zoals AFAS;
 • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring.


Omvang, duur en inschaling van de functie

Salariëring vindt plaats op basis van de arbeidsvoorwaardenregeling van Elann. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.


Sollicitatie

Geïnteresseerd? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV vóór 18 maart 2021 per e-mail
aan


Meer informatie

Voor vragen en meer informatie, zie www.groningen.lhv.nl, www.ghcgroningen.nl en www.elann.nl. Je kunt ook contact opnemen met Sara Moes (op maandag, woensdag en vrijdag) via secretariaat@ghcgroningen.nl of (050) 369 50 39.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.