Magazijn medewerker

EEW Energy from Waste is een Europese leider in het opwekken van processtoom voor industriële installaties, stadsverwarming voor woonwijken en milieuvriendelijke elektriciteit. Dat doen we door het thermisch verwerken van afval en zuiveringsslib.

We exploiteren daartoe verwerkingsinstallaties op hoog technologisch niveau en zijn een onmisbaar onderdeel van een duurzame economie.
Momenteel hebben we 18 installaties van de EEW-groep in Duitsland, Nederland en Luxemburg. In totaal zijn 1.250 medewerkers verantwoordelijk voor de verwerking van tot wel 5 miljoen ton afval per jaar. De terugwinning van energie uit het afval in de EEW-installaties spaart natuurlijke hulpbronnen, wint waardevolle grondstoffen terug en ontlast de CO²-balans.

EEW Energy from Waste Delfzijl (89 fte) is op zoek naar een:

Magazijn medewerker (circa 35 uur pw)

We schreven het al; we zijn producent van circulaire energie. We nemen onze verantwoordelijkheid voor omgeving en samenleving serieus, actueler kan haast niet. In onze organisatie zijn we dan ook op allerlei gebieden actief met veranderingen, die doorlopend verbeteringen gaan brengen. We hechten aan echt samenwerken en willen ons goed organiseren, hier en nu en voor de toekomst.
Dat doe je niet zo maar, dat willen we graag met elkaar doen. Dat stelt dus ook eisen aan de inrichting en werkwijze van ons magazijn.
In dit werkveld hebben we behoefte aan een ervaren Magazijn medewerker, die de weg weet in de technische en energiewereld.

Hij/zij is verantwoordelijk voor beheren van alle magazijnartikelen en vormt een team met een ervaren Magazijn medewerker. De magazijn medewerker rapporteert aan het Hoofd Finance, Controlling & Procurement.

Wat ga je doen?

  • In algemene zin beheer je het magazijn, en heb je een kritisch oog voor de dingen die wellicht beter of soepeler kunnen
  • Samen met collega’s en zeker met je interne klanten werk je beetje bij beetje aan dit soort verbeterplannen
  • Je zorgt voor een probleemloze voorziening voor alle benodigde materialen, zodat productie en technische dienst altijd op het juiste moment de juiste spullen hebben voor hun werk: juist en tijdig dus
  • Daar hoort ook het laden en lossen van goederen- en retourleveringen bij en het verwerken van alle goederenontvangst, controle van pakbonnen en technische controle (krijgen we wat we besteld hebben?)
  • Je operationele werk van de dag weet je goed te verwerken in de beheersmatige systemen; beheer van magazijnvoorraden incl. boeking van alle goederenontvangsten en uitgiften voor magazijnmaterialen in SAP-MM
  • Je waakt over een correcte opslag van alle documenten die relevant zijn voor het materiaalbeheer
  • We hebben plannen om het magazijn proces naar een hoger level te tillen. Bijvoorbeeld overwegen we voor de nabije toekomst een baliefunctie te introduceren; in de voorbereidingen hiervan is ook een rol voor je weggelegd.
  • En tot slot, hoort er ook bij: schoonhouden en opruimen magazijn. Het klinkt misschien ‘old skool’, maar we vinden uiteindelijk dat een magazijn ook orde en netheid uit moet stralen.

Jouw profiel

• Bij voorkeur een MBO-opleiding magazijn- en voorraadbeheer, of ervaring én inzicht van gelijk niveau
• Je beschikt over certificaten voor rijden op een heftruck en het bedienen van een smallengangentruck
• Werkervaring als magazijn medewerker is nodig omdat het een zelfstandige functie betreft
• Zeer goede kennis van ERP-systemen (het liefst SAP-MM) en MS Office-vaardigheden
• Nederlands vloeiend, goed begrip van de Duitse en Engelse taal
• In staat om de fysieke en mentale componenten van het werk aan te kunnen (denk aan lange afstanden lopen op het terrein, bepaald tilwerk; werken onder tijdsdruk omdat er grote productie-belangen een rol spelen).

Wat vinden we nou echt belangrijk? Dat begint bij je instelling in je werk: hulpvaardigheid, meedenken, ergens op terugkomen wat niet goed ging – kortom: goed samenwerken. Waar we ook niet zonder kunnen: jouw gevoel voor ordelijkheid en een logische, effectieve manier van werken. Werkdruk kan soms pieken, dat is nou eenmaal zo in een magazijn – je schrikt dus niet van onverwachte situaties bij technische Dienst en Productie, waar je een bijdrage aan de aanpak kunt leveren. Pro-activiteit wordt vaak genoemd, in dit geval hebben we dat echt van je nodig: je kijkt vooruit, voorziet knelpunten, signaleert die (bij voorkeur met je ideeën erbij) en zet dingen in gang zodat het goed blijft gaan.
Tot slot: we vinden het fijn als je slagvaardig bent, op bepaalde momenten weet te handelen (en dat borgen in systemen en dergelijke, dat doe je dan daarna).

Randvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd met een arbeidsduur van ca. 35 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid zullen we het dienstverband naar een jaar omzetten naar onbepaalde tijd. De sector-CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (proces) is van toepassing. Salarisindicatie: Schaal E (€ 2.569 - € 3.253,-)

Sollicitatie

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur ons dan je sollicitatie, samen met een overzicht van je achtergrond naar

Contact

EEW Energy from Waste Delfzijl B.V. Postbus 17, 9930 AA Delfzijl, Nederland.
Personeel & Organisatie, Ariane Stolle, HR Adviseur T +31 596674212
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Marco Doorten, Afdelingshoofd T +31 6 31665782.

www.eew-energyfromwaste.com