Docent Nederlands/Burgerschap

WAT IS JOUW WAARDEVOLLE BIJDRAGE AAN TECHNIEK CENTRUM ASSEN?

Je wordt docent Nederlands voor de opleidingen Stukadoor, Schilderen en Werktuigbouwbouw/Elektrotechniek/Installatietechniek van het Drenthe College regio Assen. Je geeft les aan niveau 2 en 3 studenten in zowel de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) als de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL). Je weet studenten te enthousiasmeren en te motiveren voor jouw vak in relatie tot het beroep waarvoor ze worden opgeleid.  Verder draag je in teamverband zorg voor het onderwijsproces en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Daarnaast verricht je overige taken in of rond het onderwijsleerproces

 WAT BRENG JE MEE?

  • Een bevoegdheid voor het lesgeven in het MBO of bereidheid tot studeren hiervoor.
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur ervaring in het MBO onderwijs..
  • Vaardigheden in het coachen en begeleiden van de doelgroep.

WAT ZETTEN WIJ DAAR TEGENOVER?

  • Jouw groei en ontwikkeling is belangrijk voor ons! Er is opleidingsbudget voor je eigen groei. Daarnaast ontwikkel je met je team. En zijn er DC brede workshops van de DC Academie.
  • Een tijdelijke aanstelling voor 0,6 fte voor de duur van een schooljaar met als standplaats Assen. Het betreft een reguliere vacature, dus bij goed functioneren en voldoende studenten is er zicht op een vast dienstverband.
  • Het maximale fulltime brutosalaris is op basis van cao mbo €4.429,00 per maand.
  • Verder krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering.

 IETS VOOR JOU?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan tot en met 16 mei 2022 via dit formulier.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dick Huisman, opleidingsmanager Techniek via 06 – 461 329 53 en/of d.huisman@drenthecollege.nl.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 24 mei 2022.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.