Bestuursondersteuner bestuurssecretariaat

Wegens langdurige afwezigheid van onze collega zijn we op zoek naar ondersteuning op het bestuurssecretariaat. Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken met een grote variëteit aan werkzaamheden? Word jij blij van zaken regelen? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren op deze functie!


WAT IS JOUW WAARDEVOLLE BIJDRAGE AAN HET BESTUURSSECRETARIAAT?
Samen met je directe collega en de bestuurssecretaris ontzorg je het College van Bestuur (CvB) op het gebied van secretariële aangelegenheden. Daarbij bewaak je de afronding van aflopende zaken en signaleer je urgente stukken. Complex agendabeheer is één van je belangrijkste taken. Je verwelkomt gasten en hebt nauw contact met de directiesecretaresses in de regio. Daarnaast bewaak je de voorraad en verzorg je de inkoop van kantoorartikelen. Je coördineert informatiestromen en brengt structuur aan in werkprocessen.

WAT BRENG JE MEE?
Je bent het visitekaartje van de organisatie. Daarom hechten we er veel belang aan dat je makkelijk contact maakt en goed benaderbaar bent.
Je kunt goed samenwerken evenals zelfstandig werken. In de variëteit aan taken en dynamische omgeving schakel je snel en gemakkelijk. Integriteit en organisatiesensitiviteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Verder vragen we van jou:

  • Een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4. Richting directiesecretaresse/managementassistent.
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring.
  • Uitstekende advies- en communicatievaardigheden. Zowel in woord als geschrift. Daarbij ben je tactvol en klantgericht, maar ook prettig assertief.
  • Je bent nauwkeurig en pragmatisch.
  • Je bent goed in het verbanden leggen tussen activiteiten en de prioriteiten die hieruit voortkomen.


WAT ZETTEN WIJ DAAR TEGENOVER?

  • In jouw rol krijg je de kans actief mee te denken het bestuurssecretariaat verder te professionaliseren en de werkprocessen te optimaliseren. 
  • Jouw groei en ontwikkeling is belangrijk voor ons! Er is opleidingsbudget voor je eigen groei. Daarnaast ontwikkel je met je team. En zijn er DC brede workshops van de DC Academie.
  • Een tijdelijke aanstelling voor 0,6 -0,8 fte tot en met 31 december 2022. Je standplaats is Assen.
  • Het maximale fulltime brutosalaris is op basis van de cao mbo € 3.678,00 per maand.
  • Verder krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering.


IETS VOOR JOU?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk donderdag 7 juli 2022 via de website
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met programmamanager Cesar Trijselaar via 088 188 4709 of c.trijselaar@drenthecollege.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.