Ervaren engineer in de Smart Industry

Ben jij een ervaren engineer in de Smart Industry? Dan zijn we op zoek naar jou als hybride docent!

Onze studenten Smart Industry leiden we op tot engineers die met hun diploma Smart Industry op zak in staat zijn om geautomatiseerde productieprocessen in de wereld van Smart Industry te bedenken, te maken en te implementeren. Wij zoeken een enthousiaste engineer die als hybride docent zijn passie, kennis en ervaring inzet om van onze studenten topengineers te maken.
 

Hybride docent Smart Industry
Als docent Smart Industry werk je in een leeromgeving waarin we meer en meer hybride onderwijs verzorgen. We werken dus intensief samen met het bedrijfsleven. Jouw kennis over elektronische systemen in een digitaal verbonden wereld is waar onze studenten naar vragen. Met als doel dat onze studenten deze systemen zelfstandig ontwerpen, maken en onderhouden.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dit filmpje voor meer info over de vacature en de leeromgeving van de opleiding Smart Industry. 


Wat draag jij als hybride docent bij aan het team Smart Industry?
Je boeit onze studenten met lessen over industriële automatisering, elektronica, digitale techniek, (embedded) programmeren en robotica. Je maakt ze enthousiast met jouw kennis en ervaring. Als hybride docent Smart Industry zorg je dat onze studenten ter plekke zien dat jouw actuele praktijkervaring aansluit bij hun opleiding. Bij deze opleiding ligt de focus, zowel in theorie als praktijk, op projectgestuurd onderwijs. Je bent een netwerker en ziet het als een uitdaging om samen met het bedrijfsleven het hybride onderwijs verder te ontwikkelen. De rol van coachende docent past jou!


Wat breng je mee?

  • Een hbo-diploma in de richting elektrotechniek, (technische) informatica of een vergelijkbaar diploma. Het hebben van een onderwijsbevoegdheid is geen vereiste, maar de bereidheid deze te halen stellen we op prijs.
  • Coachen, stimuleren en studenten motiveren voor het vak gaat je van nature makkelijk af.
  • Nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied volg je op de voet.
  • Je bent een teamspeler en continu gericht op interne en externe samenwerking.

 
Wat zetten wij daar tegenover?

  • Een mooie uitdaging om onze studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst.
  • Je werkt in klein teamverband aan de ontwikkeling en opbouw van een opleiding die gericht is op een beroep in wording. 
  • Jouw groei en ontwikkeling is belangrijk voor ons! Er is opleidingsbudget voor je eigen groei. Daarnaast ontwikkel je met je team. En zijn er DC brede workshops van de DC Academie.
  • Een aanstelling waarvan de omvang in overleg mogelijk is.
  • Verder krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering.
  • Een salaris dat past bij jouw ervaring, opleiding en vakmanschap.


Iets voor jou?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan zo snel mogelijk via dit formulier
Heb je meer informatie nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen met opleidingsmanager Dick Huisman via 06 461 329 53.


We willen de beste docenten voor onze studenten. Daarom kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.