Orthopedagoog/GZ psycholoog (1413)

Wij zoeken

per 15 november 2020 een collega o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency; o die verder aan de volgende voorwaarden voldoet: * enthousiast, energiek, flexibel en proactief; * creatief in zijn/haar denkbeelden, innovatief; * in staat (zeer) gedifferentieerd te werken; * competent in samenwerken in een team; * competent in samenwerking met de omgeving. * ervaring binnen Passend Onderwijs en PRO wenselijk; * affiniteit met de regio Oost Groningen.

Specifieke werkzaamheden: Operationeel: ontwikkelen en implementerenvan de ondersteuningsstructuur van het Dollard College; adviseren teams en deelnemer breed ondersteuningsoverleg; adviseren portefeuillehouder ondersteuning MT; netwerken met Gemeenten en CJG; instroom onderzoek PRO; uitstroom VSO; testen van leerlingen.

Het betreft een tijdelijke aanstelling wegens vervanging van 15 november tot en met 1 april 2021.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een schaal 11 functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.878,- per maand bij een volledige betrekking.

Vragen?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw D. Staalstra, adjunct-directeur, tel. 0597-553150.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu". Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 19 oktober 2020.

Sollicitatiegesprekken worden vermoedelijk donderdag 22 oktober 's middags vanaf 14.30 uur gehouden.

Solliciteer nu