Docent Engels 1e graads vervanging (1545)

Deze baan

Vestiging Hommesplein in Winschoten heeft ca. 820 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen van gymnasium, atheneum, havo, en isk. Eveneens wordt in de onderbouw vwo tweetalig onderwijs aangeboden. Persoonlijke aandacht en begeleiding van leerlingen vinden wij belangrijk. Er is bovendien veel aandacht voor culturele en sportieve activiteiten.

Wat je gaat doen bij het Dollard College

Als leraar Engels geef je op aansprekende wijze les aan leerlingen in de onderbouw en bovenbouw havo/vwo. En maak je met jouw collega's onderdeel uit van de vakgroep Engels. Ook denk je mee over de ontwikkeling van jouw vak. Je vindt het leuk om leerlingen te stimuleren om zelfstandig te (leren) leren zodat ze zich, ook op persoonlijk vlak, verder kunnen ontwikkelen. Je daagt de leerlingen uit om steeds het beste uit zichzelf te halen. Het Dollard College, vestiging Hommesplein is een actieve school. In jouw functie begeleid je op school en daarbuiten leerlingen tijdens diverse projecten en stages en neem je deel aan verschillende schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Wij zoeken

een collega

  • die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk
  • die ontwikkeling- en resultaatgericht kan werken en hierbij veiligheid en kwaliteit vooropstelt
  • die betrokken is bij onze leerlingen en de school
  • met minimaal een eerstegraads bevoegdheid

Wij bieden

een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.301,00 per maand bij een volledige betrekking.

Verder bieden wij: een contract voor de duur van minimaal vijf maanden en maximaal een jaar, prima arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen,
  • afhankelijk van de invulling van de werkweek, een extra aantal bovenwettelijke vakantiedagen,
  • budget voor levensfasebewust personeelsbeleid,
  • ruimte voor professionalisering,
  • begeleiding voor (startende) leraren door vak- en leraarcoaches.

Vragen?

Informatie

Uitgebreide informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl. Voor nadere informatie over de vacature kun je ook contact opnemen met Onne Folkeringa te bereiken op tel. 06-29099083 of via o.folkeringa03@dollardcollege.nl.

Is dit jouw baan? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 20 juni 2021. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Nieuwe medewerkers wordt bij indiensttreding verzocht om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen. De kosten hiervoor worden door het Dollard College vergoed.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Interne medewerkers hebben voorrang op externe kandidaten.

Solliciteer nu