Docent AVO vakken Praktijkonderwijs

Deze baan

Voor de vestiging PrO-Winschoten zijn wij in verband met het zwangerschapsverlof van onze collega op zoek naar een docent voor de AVO vakken Nederlands, rekenen en burgerschap. De leerlingen waar les aan gegeven moet worden zitten in het vierde en vijfde jaar (16 t/m 18 jr). De leerlingen werken vooral zelfstandig op hun eigen niveau. Het accent ligt dus meer op begeleiden dan op klassikale instructie.

Onze vestiging heeft 160 leerlingen en geeft onderwijs aan leerlingen voor vmbo bb met lwoo en het praktijkonderwijs. Wij bereiden leerlingen voor op de toekomst. Vanuit hun eigen mogelijkheden leren ze zo zelfstandig mogelijk te worden in de maatschappij. Theorie- en praktijkvakken vullen elkaar aan en talent komt tot ontwikkeling.

Wij zoeken

Wij zoeken een docent met een 2e graadsbevoegdheid /PABO diploma die ervaring en/of affiniteit heeft met onze doelgroep en die vier dagen beschikbaar is.Het werken vanuit relatie is wat met onze leerlingen werkt.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.301,00 per maand bij een volledige betrekking.

Verder bieden wij:

Prima arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen,
  • afhankelijk van de invulling van de werkweek, een extra aantal bovenwettelijke vakantiedagen,
  • budget voor levensfasebewust personeelsbeleid,

Vragen?

Uitgebreide informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl. Voor nadere informatie over de vacature kun je ook contact opnemen met Arne-Jan Bugel, vestigingsdirecteur, te bereiken op tel. 0597-553190 of via a.bugel@dollardcollege.nl.

Is dit jouw baan? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 januari 2022. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.De sollicitatiegesprekken vinden, indien mogelijk fysiek, plaats in week 5.

Nieuwe medewerkers wordt bij indiensttreding verzocht om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen. De kosten hiervoor worden door het Dollard College vergoed.

Solliciteer nu