docent avo vakken en mentor (1591)

Deze baan

Onze school De vestiging Bovenburen-De Flint in Winschoten heeft 160 leerlingen en geeft onderwijs aan leerlingen voor vmbo bb met lwoo en het praktijkonderwijs. Op deze vestiging bereiden we leerlingen voor op de toekomst. Vanuit hun eigen mogelijkheden leren ze zo zelfstandig mogelijk te worden in de maatschappij. Theorie- en praktijkvakken vullen elkaar aan en talent komt tot ontwikkeling.

Wat je gaat doen bij het Dollard College Je wordt mentor van een derde klas en geeft aan hen eigenlijkalle theorievakken. Het is een veelzijdige baan, die het mogelijk maakt om een goede band op te bouwen met je mentorleerlingen. De groepsgrootte is ongeveer 12 leerlingen. Je werkt o.a. samen met collega's die eveneens lesgeven in hetzelfde leerjaar. Je vindt het leuk om leerlingen te stimuleren om zelfstandig te (leren) leren zodat ze zich, ook op persoonlijk vlak, verder kunnen ontwikkelen. Je daagt de leerlingen uit om steeds het beste uit zichzelf te halen. Het Dollard College, vestiging Bovenburen-De Flint is een actieve school. In jouw functie begeleid je op school en daarbuiten leerlingen tijdens diverse projecten en stages en neem je deel aan verschillende schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Wij zoeken

een collega

  • die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk
  • die ontwikkeling- en resultaatgericht kan werken en hierbij veiligheid en kwaliteit vooropstelt
  • die betrokken is bij onze leerlingen en de school
  • die goed kan samenwerken
  • met minimaal een PABO diploma of een tweede graads bevoegdheid

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.301,00 per maand bij een volledige betrekking.

Verder bieden wij: een contract voor de duur van de vervanging ivm ziekte, prima arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen,
  • afhankelijk van de invulling van de werkweek, een extra aantal bovenwettelijke vakantiedagen,
  • budget voor levensfasebewust personeelsbeleid,
  • ruimte voor professionalisering,
  • begeleiding voor (startende) leraren door vak- en leraar coaches.

Vragen?

Informatie Uitgebreide informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl. Voor nadere informatie over de vacature kun je ook contact opnemen met de directeur D. Staalstra, te bereiken op tel. 06-25020425.

Is dit jouw baan? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 augustus 2021. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. De sollicitatiegesprekken vinden, indien mogelijk fysiek, plaats in de laatste week van de zomervakantie.

Nieuwe medewerkers wordt bij indiensttreding verzocht om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen. De kosten hiervoor worden door het Dollard College vergoed.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Interne medewerkers hebben voorrang op externe kandidaten.

Solliciteer nu