Frontend-developer

Functie omschrijving

Met de nieuwste technologieën werken aan innovaties; dat staat jouw als frontend-developer te wachten bij de Dienst Uitvoering Onderwijs. Jij ontwikkelt en beheert in DevOps-teams applicaties voor studenten en onderwijsinstellingen.

Jij zorgt er samen met je team voor dat de websites van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zo mooi en gebruikersvriendelijk mogelijk worden. Je gebruikt daarbij je expertise van onder meer HTML5, JavaScript, AngularJS en Angular 2.0. Bij DUO werk je in een team van gemiddeld zeven personen. Jouw teamgenoten zijn onder meer backend-developers (Java), testers en functioneel ontwerpers. Het is een DevOps-team waarbij Agile/Scrum en continuous delivery centraal staan. Elk team is verantwoordelijk voor zijn eigen aandachtsgebied van de klant die contact heeft met DUO.

Met jouw DevOps-team bepaal je zelf de beste manier om te werken, waarbij jullie ondersteuning krijgen van verschillende teamcoaches. De product owner prioriteert hoe de sprint van de volgende drie weken eruitziet. Uiteindelijk zet je al je kennis en kunde in om jullie doel te halen, waarbij samenwerking en teaminspanning van doorslaggevende aard zijn. In ieder geval kun jij je stempel drukken op je werk.

De leden van het team zijn hoog opgeleid, breed geïnteresseerd in elkaar en ze creëren een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Om de kennis op peil te houden gaan er jaarlijks afvaardigingen van DUO naar congressen en bijeenkomsten. Ook kom je de welbekende pizzasessie om kennis te delen bij ons tegen.

  • Deze vacature wordt gelijktijdig binnen het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), de Rijksoverheid en daarbuiten opengesteld. OCW-medewerkers en rijksambtenaren hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
  • Een capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • Vragen. Neem dan contact op met Guido Stek, senior ICT-recruiter, via 06 - 50 60 88 29.
  • Inschaling (in schaal 9, 10 of 11) is afhankelijk van je relevante werkervaring. Voor schaal 9 gaat het om een functie voor drie jaar. Voor schaal 10 en 11 geldt een functie voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen

  • Je hebt ten minste een hbo-diploma.
  • Je hebt ten minste twee jaar ervaring met JavaScript, HTML5, CSS en Angular, dat blijkt ook uit je cv.
  • Je onderschrijft het werken in DevOps-teams en hebt interesse voor het Agile/Scrum-werken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2617,- tot €3698,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 36 tot 36 uur per week

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Binnen de Dienst Uitvoering Onderwijs krijg je alle ruimte en ruime opleidingsfaciliteiten om jezelf te ontwikkelen. We bieden je bovendien een uitdagende en verantwoordelijke positie binnen een prettige werkomgeving en uitstekende mogelijkheden voor work-life balance. Dat betekent dat je grote vrijheid hebt om je werktijden in te richten en de mogelijkheid om een dag per week thuis te werken.


Reageer op deze vacature