Integration developer

Functie omschrijving

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is een van de grootste ICT-werkgevers van Noord-Nederland. In een dynamische omgeving met een groot aantal uitdagingen ga jij als integration developer aan de slag met de nieuwste technologieën en werk je aan innovaties in een van de mooiste panden van Groningen.

Je gaat aan de slag bij het Serviceteam Integratie (STI). In dit zelfsturende DevOps-team ontwikkelen we via de Agile-/Scrum-methode. Wij ondersteunen de (Bus)DevOps-teams bij het toepassen van integratietooling. Jij bent in deze functie verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van tools in de integratiestack, waaronder de interne berichtenuitwisseling (bijvoorbeeld ESB of Fuse), externe berichtenuitwisseling (bijvoorbeeld Datapower of Axway) en de bestandsuitwisseling (bijvoorbeeld SFTP of SSH).

Naast nieuwe ontwikkelingen met deze tools beheer je deze stack ook in de productieomgeving. Onze ondersteuning is 24/7. De backlog van het STI is zeer divers en de verscheidenheid aan tools en omgevingen zorgen ervoor dat je zeer technisch en enorm afwisselend werk doet.

  • Deze vacature wordt gelijktijdig binnen het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), de Rijksoverheid en daarbuiten opengesteld. OCW-medewerkers en rijksambtenaren hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
  • Een capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een bachelor.
  • Je hebt ervaring met minimaal een van de volgende tools en standaarden: IBM DataPower, IBM MQ Series, SOAP, XML, Java, JBoss Fuse of Axway.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het opzetten van veilige en betrouwbare bestands- en gegevensuitwisselingen met andere organisaties, met een duidelijke focus op security en privacy.
  • Je hebt een duidelijke visie op het ontwikkelproces en daarin aantoonbare ervaring.
  • Je bent een assertieve teamspeler met een stevige persoonlijkheid.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
  • Je hebt een scherp analytisch vermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2554,- tot €4106,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 36 tot 36 uur per week

Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast krijg je een dertiende maand, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om thuis te werken, een goede verlofregeling en volop studie- en opleidingsmogelijkheden. Natuurlijk hoort daar de lekkerste koffie of thee bij in ons Grand Café. Mét het mooiste uitzicht van Groningen.


Reageer op deze vacature