Medewerker D en L 1

Functie omschrijving

Als DL1 medewerker voer je de regie/coördinatie over je eigen dossiers. Je verzamelt de benodigde gegevens en controleert deze op juistheid, bruikbaarheid, rechtmatigheid en volledigheid en stuurt op een vlotte afhandeling van de aanvraag. Je bent in staat om besluiten zowel schriftelijk als mondeling helder uit te leggen. Je besluiten neem je zelfstandig op basis van de daarvoor beschikbare informatie.

Je bent het eerste aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor je dossiers en betrokken partijen. Je werkt daarbij nauw samen met interne en externe partijen zoals bijv. Nuffic, SBB, beleid en relatiebeheer. De contacten kenmerken zich door het (inhoudelijk) afstemmen van werkwijzen, toepassing van regelgeving of uitvoering van beleid.

Kun jij goed samenwerken, weet je van aanpakken en kun je snel schakelen? Dan is dit de functie voor jou.

Functie-eisen

 • Mbo+ werk- en denkniveau
 • Kennis van Nederlandse en bij voorkeur ook buitenlandse onderwijssystemen
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
 • Klantgerichtheid
 • Flexibiliteit
 • Stressbestendigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Zelfontwikkeling

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2623,- tot €3546,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 36 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB kun je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. De vakantie-en eindejaarsuitkering zijn hier onder andere in opgenomen. Iedere maand bouw je een deel op. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor medewerkers die minimaal 58 jaar én de laatste 5 jaar onafgebroken in dienst zijn bij de Rijksoverheid, en een vergoeding woon-werkverkeer.

Bijzonderheden

 • Rijksmedewerkers hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
 • Neem voor meer informatie contact op met Jantien van Dijk (medewerker D&L 2) op telefoonnummer 06-25768488.
 • Interesse in deze functie? Mail dan een motivatiebrief samen met jouw (bij voorkeur) Europass CV (www.europass.eu). 
 • Je kunt reageren t/m 23 september 2021. De gesprekken zullen op een nog nader te bepalen datum, online via Webex, plaatsvinden.
 • Controleer regelmatig je ongewenste/spam e-mailmap. Het kan voorkomen dat mailwisseling vanuit DUO in deze map(pen) terechtkomt.

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is de schakel tussen iedereen die met onderwijs te maken heeft: studenten, ouders, docenten, scholen, universiteiten, beleidsmakers en overheidsorganisaties. DUO is volop in beweging. Zo houden wij ons meer dan ooit bezig met de vraag hoe wij onze klanten nog sneller, beter en kostenefficiënter 24/7 van dienst kunnen zijn. ICT speelt daarin een belangrijke rol; innovatie en de nieuwste technologieën staan in de ontwikkeling van DUO centraal.

Wil je deel uitmaken van deze vernieuwende en toonaangevende werkgever in Groningen en Den Haag? Natuurlijk weten wij dat onze organisatie alleen succesvol kan zijn als jij als medewerker alle kansen krijgt om te leren en te groeien. Niet voor niets investeren wij in jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling met interessante traineeships en opleidingen, en kun je rekenen op een goede balans tussen werk en privé. Zo zetten we gezamenlijk de schouders onder het succes en de groei van de organisatie.

Internationale Diensten, afdeling Diploma-erkenning & Legalisatie (D&L)

Internationale Diensten is de schakel tussen goed onderwijs en werk ter bevordering van grensoverschrijdend gegevensverwerking en mobiliteit van personen.

Internationale Diensten bestaat uit de afdelingen Diploma-erkenning & Legalisatie (D&L), Diplomaregister, Europass, de Gedragscode Internationale student in het Nederlands Hoger Onderwijs en de Groningen Declaration.

D&L richt zich in het bijzonder op de individuele klant die met zijn diploma naar het buitenland vertrekt of de klant die naar Nederland komt en wil op dit terrein een betrouwbare, meedenkende en verbindende partner zijn. De klantwaarde staat bij ons centraal, deze is leidend voor al onze activiteiten. Elke collega denkt in termen van continu verbeteren en wil het stapje voor stapje beter doen.

Het team beoordeelt een diversiteit aan aanvragen, dat betekent dat we veel vragen van jou als medewerker. Denk hierbij aan erkenningsvraagstukken voor een Nederlandse titel, een beroepskwalificatie voor een gereglementeerd beroep of correctievraagstukken voor het diplomaregister. Je kunt bij de beoordeling snel schakelen tussen diverse soorten aanvragen en tegelijkertijd blijf je accuraat.


Reageer op deze vacature