Medewerker Productiebureau BBK

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Doel van de functie is het ondersteunen van de medewerkers Bezwaar, Beroep, Klachten en Procesvoering met administratieve taken. Jij bent de administratieve steun van de medewerkers, de medewerkers rekenen erop dat alle binnen gekomen stukken goed worden verwerkt zodat zij de inhoudelijke behandeling verder kunnen doen.
Je bent bereikbaar en zichtbaar voor iedereen binnen BBK. Je voelt je echt verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ondersteuning, je draagt op eigen initiatief bij aan verbeteringen in dit proces en je weet om te gaan met vertrouwelijke personele en bedrijfsmatige informatie die je tijdens je werk onder ogen krijgt.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal een MBO Diploma.
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Je bent omgevingssensitief.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent slagvaardig, toont initiatief en weet van aanpakken.

Jouw talenten:
Je bent klantgericht en werkt nauwkeurig. Je weet goed te prioriteren en past je makkelijk aan. Vanzelfsprekend handel je integer. Daarnaast werk je goed samen met je andere collega’s en wil je je graag verder ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2269,- tot €2949,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 24 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

  • Rijksmedewerkers hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
  • Neem voor meer informatie contact op met Vladimir Kruizinga (manager BBK) via e-mail: vladimir.kruizinga@duo.nl. Vragen via e-mail worden beantwoord.
  • Interesse in deze functie? Mail dan een motivatiebrief samen met jouw CV.
  • Je kunt reageren tot en met 29 mei 2022.
  • Controleer regelmatig je ongewenste/spam e-mailmap. Het kan voorkomen dat mailwisseling vanuit DUO in deze map(pen) terechtkomt.

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is de schakel tussen iedereen die met onderwijs te maken heeft: studenten, ouders, docenten, scholen, universiteiten, beleidsmakers en overheidsorganisaties. DUO is volop in beweging. Zo houden wij ons meer dan ooit bezig met de vraag hoe wij onze klanten nog sneller, beter en kostenefficiënter 24/7 van dienst kunnen zijn. ICT speelt daarin een belangrijke rol; innovatie en de nieuwste technologieën staan in de ontwikkeling van DUO centraal.

Wil je deel uitmaken van deze vernieuwende en toonaangevende werkgever in Groningen en Den Haag? Natuurlijk weten wij dat onze organisatie alleen succesvol kan zijn als jij als medewerker alle kansen krijgt om te leren en te groeien. Niet voor niets investeren wij in jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling met interessante traineeships en opleidingen, en kun je rekenen op een goede balans tussen werk en privé. Zo zetten we gezamenlijk de schouders onder het succes en de groei van de organisatie.

Bezwaar, Beroep en Klachten (BBK)

Waar kom je terecht?
Je gaat aan de slag binnen het team ondersteuning van de afdeling Bezwaar, Beroep en Klachten (BBK), onderdeel van de directie Onderwijsvolgers. De afdeling bestaat uit medewerkers bezwaar, klachtfunctionarissen, medewerkers beroep, medewerkers procesvoering en medewerkers ondersteuning. De medewerkers worden hiërarchisch aangestuurd door twee afdelingsmanagers, ieder verantwoordelijk voor een team van medewerkers.
Het team Beroep behandelt de (hoger) beroepszaken ingesteld bij de rechtbank ten aanzien van de door DUO genomen beslissingen op bezwaarschriften. Het team Klachten handelt voor de directie Onderwijsvolgers de klachten af. Procesvoering houdt zich voornamelijk bezig met incassozaken in het civiele domein.


Reageer op deze vacature