Medewerker Studerenden (schaal 7)

Functie omschrijving

Studenten die vragen hebben over hun studiefinanciering of ov-reisproduct? Die help jij
verder! Bij DUO in Groningen beantwoord je elke dag opnieuw interessante en vaak
complexe vragen die via telefoon, mail of post bij ons binnenkomen. Een superafwisselende job waarin je ook nog eens bijdraagt aan het verbeteren van onze processen en dienstverlening.

Wat ga jij doen
Je gaat werken binnen het klantnetwerk Studerenden. Wij dragen bij aan de uitvoering
van de studiefinanciering. Veel gaat tegenwoordig digitaal, maar niet alles en daarom
blijft de inzet van collega’s met hart voor onze klanten- iedereen die studeert- belangrijk. Daarbij gaat het steeds meer om het helpen van de klant met complexe zaken. We willen graag samen met jou en onze klant ons werk steeds beter doen. Dat betekent dat we onze klanten op tijd geven waar zij recht op hebben. Natuurlijk blijft wet- en regelgeving belangrijk, maar waar nodig passen we maatwerk toe. Daarnaast willen we onze processen steeds beter maken. Dit doen we door actief bij te dragen aan signaalmanagement en met een kritische blik naar ons eigen werk te kijken.

Je speelt een belangrijke rol binnen ons klantnetwerk. Voor onze zitten we elke dag klaar om tweedelijnsvragen, verzoeken en aanvragen te beantwoorden. Jij beoordeelt deze vragen én legt ze zorgvuldig vast. Wat jouw baan verder zo interessant maakt, is dat jij een goed beeld hebt van de vragen die bij onze klanten leven. Deze signalen pik jij op en geef je door, zodat we op basis hiervan onze processen en dienstverlening kunnen verbeteren. Mogelijk speel je ook zelf een rol in deze verbeteracties.

Gaaf toch, dat jij op die manier bijdraagt aan de verandering waar onze afdeling middenin zit? En dat je eraan meewerkt dat we meer aansluiting vinden bij de klant? Samenwerken en verbinden staat hierbij voorop. Dat betekent dat we binnen de teams steeds meer resultaatgericht werken én dat jij als medewerker steeds meer verantwoordelijkheden krijgt.

Bekijk ook deze video https://u.cammio.me/6Od5TM hierin vertellen jouw toekomstige collega’s meer.

Wil je meer weten?
Op 29 september van 17:00 uur tot 20:00 uur vertellen we je graag meer. Geef je voor maandag 26 september op via vacaturesOVG@duo.nl en we zien je graag bij DUO Kempkensberg 12, om jouw vragen te beantwoorden. Kom je met de auto, geef dat dan ook even aan zodat we een parkeerplek voor je kunnen reserveren. En! vergeet op de dag zelf niet je identificatiebewijs, deze is nodig om ons mooie pand binnen te komen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen.

Kan je niet komen, geen probleem, je mag ook contact met ons opnemen, de contactinformatie staat onderaan bij bijzonderheden.

Functie-eisen

Wat vragen we aan jou?
Je hebt een klantgerichte instelling en weet uit ervaring hoe leuk het is om klanten te
helpen. Ook wil je graag beter worden in wat je doet en deins je er niet voor terug om out of-the-box te denken. Zo til je onze dienstverlening naar een hoger niveau. Verder heb je:

 • MBO-4 niveau, werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur enige kennis van de wet- en regelgeving waarmee wij onze klanten helpen
 • De bereidheid om op roostertijden te werken tussen 9.00 en 17.00 uur

Competenties

 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken
 • Resultaatgerichtheid
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Inlevingsvermogen
 • Oordeelsvorming

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2615,- tot €3376,- bruto per maand
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Uren per week: 32 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende baan, een leuk team van collega’s en ruimte voor je eigen
ontwikkeling hebben we je nog meer te bieden:

Bovenop jouw salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit
geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou
passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er
bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer
jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan
fiscaalvriendelijke doelen. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en
loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor tal van mogelijkheden. Verder krijg je de
mogelijkheid tot verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van
je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.
 • Rijksmedewerkers hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
 • Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ronald Smeenk, (manager) via ronald.smeenk@duo.nl en/of 06 21844185 of Serena Zweekhorst (manager) via serena.zweekhorst en/of 06 21197984
 • Interesse in deze functie? Mail dan je motivatie samen met jouw CV. Wil je op een wijze reageren die niet past binnen ons systeem, geen probleem, mail dan je sollicitatie naar vacaturesOVG@duo.nl.
 • Je kunt reageren t/m 7 oktober 2022. De gesprekken zullen in week 44 plaatsvinden. Houd hier rekening mee. De gesprekken vinden plaats op kantoor
 • Controleer regelmatig je ongewenste/spam e-mailmap. Het kan voorkomen dat mailwisseling vanuit DUO in deze map(pen) terechtkomt

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is de schakel tussen iedereen die met onderwijs te maken heeft: studenten, ouders, docenten, scholen, universiteiten, beleidsmakers en overheidsorganisaties. DUO is volop in beweging. Zo houden wij ons meer dan ooit bezig met de vraag hoe wij onze klanten nog sneller, beter en kostenefficiënter 24/7 van dienst kunnen zijn.

Daarbij zijn wij vanuit DUO overtuigd dat we met een diverse en inclusieve organisatie onze taak het beste kunnen uitvoeren wanneer ons personeel een afspiegeling is van de maatschappij. Wij verrijken onze teams dan ook graag met collega’s met diverse achtergronden en culturen. Samen bundelen we onze krachten, ervaring en inzichten en dragen we ons steentje bij aan onze missie om onderwijs en ontwikkeling mogelijk te maken.

Wil jij deel uitmaken van deze vernieuwende en toonaangevende werkgever in Groningen en Den Haag? Natuurlijk weten wij dat onze organisatie alleen succesvol kan zijn als jij als medewerker alle kansen krijgt om te leren en te groeien. Niet voor niets investeren wij in jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling met interessante traineeships en opleidingen, en kun je rekenen op een goede balans tussen werk en privé. Zo zetten we gezamenlijk de schouders onder het succes en de groei van de organisatie.

Onderwijsvolgers/Studerenden

De directie Onderwijsvolgers (OVG)
Deze eenheid van DUO richt zich op alle mensen die momenteel onderwijs volgen of gevolgd hebben en bestaat uit diverse afdelingen zoals klantcontact, studerenden en debiteuren.

De afdeling Studerenden
Je gaat werken binnen het klantnetwerk Studerenden. Wij dragen bij aan de uitvoering van de studiefinanciering. Veel gaat tegenwoordig digitaal, maar niet alles en daarom blijft de inzet van collega's met hart voor onze klanten belangrijk. Daarbij gaat het steeds meer om het helpen van de klant met complexe zaken. We willen graag samen met jou en onze klant ons werk steeds beter doen.

Dat betekent dat we onze klanten - studerenden - op tijd geven waar zij recht op hebben. Natuurlijk blijft wet- en regelgeving belangrijk, maar waar nodig passen we maatwerk toe. Daarnaast willen we onze processen steeds beter maken. Dit doen we door actief bij te dragen aan signaalmanagement en met een kritische blik naar ons eigen werk te kijken.


Reageer op deze vacature