Medewerker registratie school- en studiegegevens

Functie omschrijving

Om alle scholen, studenten en leraren van Nederland tijdig en correct te kunnen bekostigen, is het cruciaal dat DUO over de juiste gegevens beschikt. Niet voor niets verzamelt en registreert het team Basisregistraties een enorme hoeveelheid gegevens. Jij bent medeverantwoordelijk voor een zorgvuldige registratie hiervan.

Jij richt je op het registeren van de school- en studiegegevens uit het primair, voortgezet, middelbaar beroeps- en hoger onderwijs. Jouw werk houdt onder meer in dat je de input (mutaties) van deze klanten beoordeelt. Zo verwerk je wijzigingen op instellings- en opleidingsniveau op basis van de bestaande wet- en regelgeving.

De omgeving rondom het register met school- en studiegegevens is volop in beweging, bijvoorbeeld als het gaat om de doorontwikkeling van een aantal basisregisters. Je werkt mogelijk aan deze trajecten mee door het uitvoeren van functionele tests. Ook zorg je incidenteel voor kennis- en informatieoverdracht voor de drie collega's in je team. Met jouw werk lever je binnen DUO een belangrijke bijdrage aan een zorgvuldig centraal gegevensbeheer en een afnemergerichte gegevensontsluiting.

  • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en rijksambtenaren hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
  • Bel voor meer informatie over de inhoud van deze functie met Bastiaan Post, senior recruiter, 06 – 489 241 99.

Functie-eisen

  • Je hebt hbo-niveau en functionele kennis van geautomatiseerde informatiesystemen en informatievoorziening.
  • Je hebt enige ervaring met een Agile-werkwijze.
  • Je bent enthousiast en kunt goed samenwerken.
  • Je werkt nauwkeurig, bent goed in het organiseren van je werk en houdt altijd het resultaat, de kwaliteit én de klant voor ogen.
  • Je bent stressbestendig en flexibel; ook onder druk blijf jij je werk goed doen.
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2245,- tot €2926,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 36 tot 36 uur per week

Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast krijg je een dertiende maand, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om thuis te werken, een goede verlofregeling en volop studie- en opleidingsmogelijkheden. Natuurlijk hoort daar de lekkerste koffie of thee bij in ons Grand Café. Mét het mooiste uitzicht van Groningen.


Reageer op deze vacature