Windows Engineer

Functie omschrijving

Bij ons gaat het vooral om wie je bent en wat je drive is. Doen waar je goed in bent. Werken met gepassioneerde topprofessionals. Werken met de nieuwste technologieën. Klinkt jou dat als Windows Engineer als muziek in de oren? Top. Want dan zoeken we jou om het Overheidsdatacenter-Noord (ODC-Noord) te komen versterken.

Jouw vijftig collega-engineers zijn trots op hun werk. We mogen ons met recht professionals noemen: 91% van onze klanten zegt dik tevreden te zijn over onze deskundigheid. En 88% is zeer tevreden over de algehele dienstverlening.

Nieuwsgierig? Meer over het werken bij ODC-Noord: https://www.odc-noord.nl/werken-bij/


We gaan graag met je in gesprek om gezamenlijk te bepalen wat voor beide partijen de beste match is.

Functie-eisen

Als ondernemend type, met HBO werk- en denk niveau, pak jij proactief de ruimte om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Je vindt het gaaf om met de nieuwste technologieën te werken. In teamverband werken past bij jou en je wilt het beste uit jezelf en je team halen. En je hebt kennis van Ansible en Powershell

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €3256,- tot €5003,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 36 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je vanaf 1 januari 2020 een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB kun je  een deel van jouw arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. De vakantie-en eindejaarsuitkering zijn hier onder andere in opgenomen. Iedere maand bouw je een deel op. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor medewerkers die minimaal 58 jaar én de laatste 5 jaar onafgebroken in dienst zijn bij de Rijksoverheid, en een vergoeding woon-werkverkeer.

Bijzonderheden

  • Gezien de huidige situatie zou de sollicitatieprocedure iets anders kunnen verlopen.
  • Het gaat om een functie waarbij je ook diensten draait buiten de reguliere werktijden (dit geldt alleen voor de engineering functies).
  • Medewerkers van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en rijksambtenaren hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
  • Een (online) ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Gerda Ferkranus, Recruiter via 06 – 27 19 93 45 of gerda.ferkranus@duo.nl
  • Vragen over de functie inhoud? Neem dan contact op met Peter Annema, manager, via 06 – 23 99 32 31 of peter.annema@ODC-noord.nl
  • Solliciteren? Mail dan een motivatiebrief samen met jouw (bij voorkeur) Europass CV (www.europass.nl).  
  • Je kunt reageren tot en met 31 december 2020.

Reageer op deze vacature