Cloud Architect

Functie omschrijving

Bij ons gaat het vooral om wie je bent en wat je drive is. Doen waar je goed in bent. Werken met gepassioneerde topprofessionals. Werken met de nieuwste technologieën. Klinkt jou dat als architect infrastructuur als muziek in de oren? Top. Want dan zoeken we jou om het Overheidsdatacenter-Noord te komen versterken.

Met zes agile-werkende teams ontwikkelen en beheren we onze IAAS-, PAAS- en SAAS-diensten. Jouw vijftig toekomstige collega's zijn trots op hun werk. We mogen ons met recht professionals noemen: 91% van onze klanten zegt dik tevreden te zijn over onze deskundigheid. En 88% is zeer tevreden over de algehele dienstverlening.

We gaan graag met je in gesprek om gezamenlijk te bepalen wat voor beide partijen de beste match is. Nieuwsgierig? Meer over het werken bij ODC-Noord: https://www.odc-noord.nl/werken-bij/.

Functie-eisen

 • Je hebt hbo-niveau.
 • Je bent ondernemend en pakt proactief de ruimte om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
 • Je vindt het gaaf om met de nieuwste technologieën te werken.
 • Je bent een echte teamspeler en wilt het beste uit jezelf en je team halen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €3815,- tot €5671,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 36 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden

 • Gezien de huidige situatie zou de sollicitatieprocedure iets anders kunnen verlopen.
 • Medewerkers van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en rijksambtenaren hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
 • Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Gerda Ferkranus, recruiter via 06 – 27 19 93 45 of gerda.ferkranus@duo.nl.
 • Vragen over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Peter Annema, manager,
  via 06 – 23 99 32 31 of peter.annema@ODC-noord.nl.
 • Je kunt reageren tot en met 31 december 2020.

Reageer op deze vacature